Gâdea a primit un mesaj de unde nu se aștepta. ”Asta nu trebuie să rămână așa!”

Mihai Gadea, alaturi de mai multe persoane, participa la mitingul 'Libertatea presei in pericol' organizat de SC Antena 3 SA in Piata Constitutiei din Capitala
Mihai Gadea, alaturi de mai multe persoane, participa la mitingul 'Libertatea presei in pericol' organizat de SC Antena 3 SA in Piata Constitutiei din Capitala

Mihai Gâdea a primit un mesaj din partea cuiva de la care nu se aștepta. L-a citit, în direct, la Antena 3.

Mihai Gâdea a prezentat cazul unei adolescente de 13 ani care a fost victima umilințelor unui primar în fața tururor colegilor și profesorilor.

”Am primit un mesaj emoționant de la fetița umilită de acel primar. Nu mă gândeam că urmărește emisiunea. Cert este că o urmărește alături de familia ei. A trimis următorul mesaj: Îi mulțumesc din suflet domnului Mihai Gâdea că este alături de mine. Înseamnă enorm pentru mine și familia mea. Vă mulțumesc că sunteți alături de mine. Păi cum să nu fim alături de tine, măi puiule? Noi te iubim. Dacă ai făcut vreo greșeală, sunt sigur că îți dai seama de asta, dar nu despre greșeala ta este vorba aici, ci despre erorile mult mai mari ale adulților. Asta nu trebuie să rămână așa!”, a zis Mihai Gâdea la Antena 3.

Diriginta a făcut public cazul pe internet, iar Consiliul Național pentru Combaterea Descriminării s-a autosesizat

Coșmarul fetei a început joia trecută, când primarul comunei Petrăchioaia i-a interzis elevei de clasa a XII-a să mai intre în autobuzul școlar. Fata spune că a trecut și prin alte scene umilitoare. Ieri dimineață, edilul a făcut careu în curtea școlii ca să o dea drept exemplu negativ.

Fata spune că scandalul a pornit după ce a tras mai tare de ușa microbuzului școlar. Șoferul ar fi reacționat agresiv. Colegii fetei spun că i-a adresat și injurii rasiale. Niciun profesor însoțitor nu era în cursă. Șoferul neagă cele povestite de elevi.  Duminică, edilul comunei Petrăchioaia le-a comunicat oficial părinților că fata nu mai are voie în autobuz pentru o lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel