Gabriela Cristea, în lacrimi, la tv. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii ''Te iubesc de nu te vezi'', s-a emoționat până la lacrimi după ce a citit o scrisoare a unui telespectator care a avut o relație cu una dintre fetele din platou.

Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi în timp ce citea scrisoarea unui telespectator. Cristian, cel care a trimis scrisoarea este un telespectator extrem de fidel al emisiunii și a avut o relație cu una dintre fetele din gradenă. Tânărul a suferit un accident de mașină care l-a imobilizat într-un scaun cu rotile, lucru ce l-a făcut pe Cristian să îi redea libertatea iubitei lui pentru a nu fi o povară pentru ea.

„Am cules niște gânduri dintr-o scrisoare care recunosc că m-a impresionat și m-a emoționat. Sunt gândurile sincere de dragoste, de speranță, ale unui bărbat care a fost împlinit în dragoste” a spus Gabriela Cristea, înainte de a citi scrisoarea.

Bună seara doamna Cristea. Le urez o seară frumosă și celor din platou. Numele meu este Cristian și sunt fostul iubit al uneia dintre fetele ce se află la dvs în gradenă. Dragostea mea pentru ea este la fel de mare ca și atunci când am cunoscut-o. Doar îmi imaginez că fetele care trec pe sub geamul meu îmi seamănă, nu cred că aveți un spectator mai fidel decât mine. Sunt prins în casă de câteva luni, singurul contact cu lumea de afară este fereastra mea. Un eveniment mă face să fiu prizonier într-un scaun cu rotile. Din fericire, se pare că nu-mi voi petrece toată viața în el, așa spun doctorii. Îmi dau seama cât de mult m-a schimbat boala și singurătatea. Acum sunt mereu încruntat, fără chef. Totul în jur îmi pare gri, amestecat cu negru. Singura culoare caldă și veselă este aici la dvs, de aceea m-am hotărât să trec peste jena de a vă scrie și a vă plictisi cu aceste rânduri. Practic, îmi vreau iubita înapoi. Un accident de mașină pe mine m-a aruncat în comă, iar pe iubita mea nu a atins-o. Am rămas singur, iar ea a fost fericită, numai că astăzi am o nouă șansă. Așa că îmi vreau iubita înapoi." este scrisoarea lui Cristian.

Vezi și: Gabriela Cristea, momente de panică: Îmi stă inima

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel