Futsal: Jucător, Douglas Nunes, al echipei Corinthians, împuşcat mortal în Brazilia

Jucătorul brazilian de fotbal în sală Douglas Nunes, component al echipei Corinthians, a fost împuşcat mortal duminică, în localitatea braziliană Erechim, la ieşirea dintr-o discotecă, informează agenţia EFE. 

Nunes (27 ani) fost asasinat la câteva ore după ce Corinthians a fost învinsă de echipa Atlantico Erechim, în semifinalele Cupei Braziliei la futsal. Conform ziarului Globoesporte, unii martori au precizat că Nunes şi alţi jucători au avut o discuţie în contradictoriu cu alte persoane, în interiorul discotecii, iar la ieşire a fost împuşcat de un individ care a tras un glonţ din interiorul unei maşini.

Autorităţile au reţinut ulterior un bărbat în vârstă de 25 ani, care, conform presei, are antecedente în traficul de droguri, iar în momentul crime trebuia să se afle în arest la domiciliu, în urma unei condamnări pentru vânzarea de stupefiante. Douglas Nunes era internaţional brazilian şi, totodată, fratele lui Adalberto Nunes 'Betao', campion mondial cu selecţionata de futsal a Braziliei în 2008.

Format ca jucător la clubul Corinthias, Douglas Nunes a mai evoluat în cursul carierei sale la echipa braziliană Orlandia, precum şi la formaţia Kairat Almatî din Kazahstan, înainte de a reveni la gruparea din Sao Paulo. Clubul Atlantico, împotriva căruia a disputat ultimul său meci, a anunţat că finala Cupei Braziliei, pe care urma să o dispute duminică împotriva echipei ACBF, a fost amânată cu două zile, urmând să se dispute marţi, la Erechim. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel