Fuego dă cărțile pe față: „Asta sunt! Deloc perfect, cu multe defecte”. Artistul și-a lansat o carte de confesiuni

Fuego dă cărțile pe față: „Asta sunt! Deloc perfect, cu multe defecte”. Artistul și-a lansat o carte de confesiuni /Foto: Facebook Fuego
Fuego dă cărțile pe față: „Asta sunt! Deloc perfect, cu multe defecte”. Artistul și-a lansat o carte de confesiuni /Foto: Facebook Fuego

Paul Surugiu - Fuego, vorbește, într-un interviu pentru Spectacola, despre cartea sa, „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”, pe care a lansat-o chiar de ziua sa de naștere. 
 
 

SPECTACOLA: Ziua de naștere de anul acesta a avut o însemnătate mult mai mare pentru tine. 2022 este anul în care ți-ai lansat propria carte. Spune-ne, te rog, ce vom putea găsi printre paginile „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”?

PAUL SURUGIU-FUEGO: Veți găsi emoții! Confesiunile mele sunt simple. Nu sunt alambicate, sunt doar trăirile unui om care muncește mult și care a clădit pas cu pas ce este și ce are. Iar la toată ”construcția” asta a mea, s-a adăugat dragostea publicului, căruia îi mulțumesc pentru ce însemn și pentru fidelitatea permanentă. Eu sunt același și aici, și pe sce... VEZI CONTiNUAREA PE SPECTACOLA!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel