În acest context, scrie jurnalista pe blogul personal, m-am gândit că e util să vă dau o listă a conținutului de zahăr pentru o serie de fructe. Vă ajută și dacă le folosiți pentru îndulcit prăjituri, în loc de zahăr.
Listă
Lămâi verzi 1,1 g/fruct mediu
Lămâi 1,4 g/fruct mediu
Caise 3,2 g/fruct mediu
Afine 4 g/ceașcă
Kiwi 6 g/fruct mediu
Zmeură 5 g/ceașcă
Prune 7 g/fruct mediu
Căpșuni 7 g/ceașcă
Mure 7 g/ceașcă
Grepfrut 8 g/o jumătate de fruct mediu
Portocale 9 g/fruct mic
Pere 9 g/fruct mediu
[citeste si]
Nucă de cocos 5 g/ceașcă cu pulpă mărunțită
Avocado 1,2 g/fruct mediu
Smochine 10 g/fruct mare
Piersici 13 g/fruct mediu
Cireșe 13 g/ceașcă
Struguri 15 g/ceașcă.
Citiți continuarea AICI.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News