FRF anunță dacă echipele străine, care vor veni în România, li se aplică măsura CARANTINĂRII

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Federaţia Română de Fotbal a menționat, referitor la participarea echipelor româneşti în ediţia următoare a cupelor europene, că formaţiile străine care vor veni să evolueze în ţara noastră vor fi scutite de măsura carantinării care este aplicată în prezent persoanelor fizice în contextul pandemiei de coronavirus.

Într-un comunicat de presă publicat pe site-ul său oficial, FRF a menţionat că excepţia de la măsura izolării este specificată clar în normele autorităţilor române.

"În urma demersului făcut de Federaţia Română de Fotbal, în contextul dialogului pe care-l are cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi cu Ministerul Sănătăţii, Guvernul României a specificat în Hotărârea nr. 35 / 15 iulie 2020, art. 21, punctul l, că membrii delegaţiilor sportive internaţionale care participă la competiţii sportive organizate pe teritoriul României sunt scutiţi de măsura carantinei şi a izolării, în condiţiile legii", se arată în comunicatul FRF.

În ceea ce priveşte deplasările externe pe care echipele româneşti vor fi nevoite să le facă, situaţia este diferită de la stat la stat. Dar FRF subliniază că unele dintre ţări au, de asemenea, specificate anumite excepţii pentru delegaţiile sportive, aşa cum se întâmplă şi în cazul României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel