Freddie Roach, antrenorul lui Manny Pacquiao: Floyd Mayweather a fost forțat să boxeze în ”meciul secolului”

Freddie Roach, antrenorul pugilistului filipinez Manny Pacquiao, a declarat, miercuri, că americanul Floyd Mayweather a fost forțat să accepte să boxeze în "meciul secolului".

"Eu nu cred că vreunul dintre ei se teme înaintea acestui meci, dar consider că Mayweather a fost forțat să accepte acest meci și nu cred că vrea să se bată, dar nu i-a fost lăsată alegerea adversarului", a declarat antrenorul în vârstă de 55 de ani, care i-a pregătit în cariera sa pe Mike Tyson, Virgil Hill, Oscar de la Hoya, Bernard Hopkins, precum și pe românul Lucian Bute.

Citește și: Pacquiao, declarație surprinzătoare înainte de meciul cu Mayweather

Floyd Mayweather, care deține titlurile WBC și WBA la categoria welter, este neînvins în 47 de meciuri la vârsta de 38 de ani. Meciul cu Manny Pacquiao (57 de victorii, cinci înfrângeri și două egaluri) este, în mod normal, penultimul din cariera sa.

Freddie Roach, care suferă de maladia Parkinson, a mai spus că protejatul său, în vârstă de 36 de ani, are armele necesare pentru a pune capăt invincibilității lui Mayweather.

"Eu cred că este mai rapid, mai puternic și că este sută la sută pregătit să răspundă la toate provocările venite din partea lui Mayweather. Eu nu sunt deloc impresionat de boxerii fără înfrângere... Eu cred că înfrângerile fac din oricine o persoană mai bună și, în acest caz, un boxer mai bun. Înveți mai mult dintr-o înfrângere decât dintr-o victorie", a conchis Freddie Roach, citat de Agerpres.

Vezi și: Clip fabulos de promovare a meciului Mayweather - Pacquiao

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel