Frații Dolănescu continuă să se dușmănească. "Doar numele e comun"

Frații Dolănescu nu au reușit să se împace nici la 13 ani de la moartea tatălui lor.

Au trecu 13 ani de când Ion Dolănescu a trecut în lumea de dincolo și tot atâta timp ce când copii acestuia se războiesc din cauza împărțirii averii celui mai iubit cântăreț de muzică populară din istoria țării.

”Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi”

”De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru”, a spus Dragoș, pentru ego.ro.

Refuză să mai calce pragul casei în care a locuit Ion Dolănescu

„Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată.”

„Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare.”, a mai declarat Dragoș pentru sursa citată.

„Am fost la cimitir, merg aproape în fiecare zi, am grijă de mormântul lui Ion Dolănescu ca de ochii mei din cap. Cândva, am stat în casa dumnealui, m-a omenit, iar eu îi voi fi recunoscător cât voi trăi”

„Îi mulțumesc că îi pune lui tata lumânări și flori la mormânt, eu și Ionuț Petrescu am fost multă vreme certați, a zis vorbe grele. Pentru gestul lui frumos, de a avea mereu grijă de mormântul lui tata, eu fiind la așa mare distanță de țară, l-am iertat însă pentru tot”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel