Fratele lui Ștefan Bănică jr. a murit într-un accident de mașină

Ștefan Bănică merge anual la mormântul fratelui său care a murit într-un accident de mașină.

Celebrul Ştefan Bănică jr. nu uită acest moment nefericit şi, anual, mai nou însoţit de fiul său, Radu Ştefan, merge să aprindă lumânări la căpătâiul celor trecuţi în nefiinţă, înhumaţi în cavoul familiei, situat în Cimitirul Reînvierea. Semn că nu l-au uitat pe Alexandru, cunoscut de prieteni drept “Babanu”, lumânările pâlpâie la crucea acestuia şi astăzi, când se împlinesc 14 ani de când nu mai e. Mormântul este îngrijit şi groparii povestesc că Bănică nu a ratat nicio zi de comemorare din 2001 până astăzi, scrie Libertatea.

Ar fi împlinit 39 de ani

Fratele artistului s-a stins din viaţă la 25 de ani, într-un accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun. Şoferul, care a pierdut controlul volanului, a supravieţuit şi a participat la înmormântare în cârje, copleşit de vinovăţie. La “Reînvierea”, alături de Alexandru, care ar fi împlinit astăzi 39 de ani, mai odihneşte şi tatăl vedetei, cunoscutul actor Ştefan Bănică, decedat în 1995.

Citește și: Ştefan Bănică. După două divorțuri a făcut o schimbare 

Frate dintr-o altă relaţie a tatălui

Ştefan Bănică jr şi Alexandru Silviu Bănică erau fraţi de tată. Primul, rodul relaţiei seniorului cu ziarista Sanda Liţeanu. Al doilea, rezultatul relaţiei cu femeia alături de care Bănică sr şi-a refăcut viaţa. Pe cei doi îi despărţeau aproape zece ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel