Fotbaliștii aduc OMAGII morții lui George Floyd

Atacantul naționalei Angliei, Jadon Sancho, a fost unul dintre numeroșii sportivi care s-au alăturat protestatarilor care se manifestă împotriva rasismului în Statele Unite.

Atacantul naționalei Angliei, Jadon Sancho, a fost unul dintre numeroșii sportivi care s-au alăturat protestatarilor care se manifestă împotriva rasismului în Statele Unite, conform BBC Sport.

Demonstrațiile în memoria lui George Floyd au început după ce bărbatul de culoare a fost omorât de un polițist din Minnesota, după ce acesta a stat 8 minute cu genunchiul pe gâtul său.

„Justiție pentru George Floyd”

Sancho a marcat pentru Borussia Dortmund în meciul de Bundesliga cu Paderborn, iar pe tricoul său s-a arătat mesajul „Justiție pentru George Floyd”. Mai devreme, Marcus Thuram a îngenuncheat după ce a înscris pentru Borussia Moenchengladbach.

Sanco, care a înscris un hattrick în meciul cu Paderborn, câștigat cu 6-1, a primit cartonașul galben pentru gest, fiindcă și-a scos tricoul oficial pentru a arăta un alt tricou de dedesubt.

Bucuria pentru primul hattrick, spulberată de evenimentele sociale

„Mă bucur să marchez primul meu hattrick, dar este un moment amar la nivel personal, fiindcă sunt lucruri mai importante în lume pe care trebuie să le rezolvăm pentru a ajuta să schimbăm lumea”, a scris Sancho, pe Instagram.

„Nu ar trebui să ne ferim să vorbim despre ce este corect, trebuie să ne unim și să luptăm pentru justiție. Suntem mai puternici împreună! #JusticeForGeorgeFloyd”, s-a mai arătat în mesajul fotbalistului englez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel