Fotbal: Granada a promovat în Primera Division

Granada CF şi-a asigurat promovarea în prima ligă spaniolă de fotbal, marţi seara, după ce a terminat la egalitate, 1-1, în deplasare cu RCD Mallorca, în penultima etapă din Segunda Division, relatează Reuters. 

Salva Sevilla a deschis scorul pentru gazde (69), andaluzii egalând prin Federico San Emeterio Diaz (89). Granada ocupă locul al doilea în clasament, cu 76 de puncte, la cinci puncte de următoarele două clasate. Malaga ocupă locului al treilea, la egalitate de puncte cu Albacete, pe care a învins-cu scorul de 2-1.

Liderul Osasuna Pamplona, care are 84 de puncte, îşi asigurase deja promovarea după victoria cu Cordoba (3-2) de săptămâna trecută. Primele două clasate promovează direct în La Liga, în timp ce următoarele patru clasate (Albacete, Malaga CF, RCD Mallorca, Deportivo La Coruna, înaintea ultimei etape) vor juca un baraj pentru al treilea loc promovabil. Girona FC, SD Huesca şi Rayo Vallecano au retrogradat din prima ligă spaniol la finalul sezonului recent încheiat, informează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel