Fotbal feminin: Organizatorii Cupei Mondiale 2019 neagă problemele legate de bilete

Comitetul de organizare a Cupei Mondiale feminine de fotbal din Franţa, ce va avea loc în perioada 7 iunie - 7 iulie, a dezminţit, miercuri, orice problemă legată de bilete, după ce mai mulţi suporteri s-au plâns că au fost separaţi de prieteni în tribune, informează AFP, potrivit Agerpres.

Conform organizatorilor, existenţa câtorva locuri izolate este inevitabilă la meciurile care se dispută cu casele închise, cum ar fi semifinalele şi finala de la Lyon, iar spectatorii au fost deja informaţi. 'Suntem surprinşi de amploarea acestei afaceri, cu atât mai mult cu cât la momentul cumpărării, spectatorii au fost avertizaţi că locurile achiziţionate sunt separate. Iar ei, în ciuda acestui lucru, şi-au confirmat alegerea', a precizat un purtător de cuvânt miercuri.

100 de suporteri, în principal americani, ar fi vizaţi, dintr-un total de 800.000 de bilete pentru întreaga competiţie. Pentru copii, 'nicio grijă', asigură organizatorii, precizând că o procedură de 'înlocuire' a fost deja demarată pentru ca ei să nu fie separaţi de părinţi. Pentru adulţi, organizatorii consideră că au făcut achiziţiile în cunoştinţă de cauză şi că nu există posibilitatea de a-i pune unii lângă ceilalţi. 'Este un fenomen care poate interveni în cadrul organizării unui mare eveniment şi care vizează, în cazul de faţă, doar o mână de oameni, în principal la meciurile de la Lyon', a adăugat comitetul organizator. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel