Fotbal: Eugen Pîrvulescu, preşedinte executiv al nou-promovatei Academica Clinceni

Eugen Pîrvulescu a fost numit în funcţia de preşedinte executiv al clubului de fotbal Academica Clinceni, a anunţat, marţi, gruparea nou-promovată în Liga I pe site-ul său oficial. Pîrvulescu a condus clubul Pandurii Târgu Jiu în cea mai bună perioadă a sa, când a evoluat în grupele Europa League.

Eugen Pîrvulescu a venit la Academica Clinceni, după ce a ocupat funcţia de director al Clubului Sportiv Municipal Mediaş.

Este un moment important. Mă bucur că revin după trei ani în fotbal. Nu am fost departe de sport, prin funcţia pe care am ocupat-o la CSM Mediaş. Dar acum sunt din nou în fotbal. Le mulţumesc domnului primar Adrian Budeanu şi celor de la Academica Clinceni pentru ca s-au gândit la mine. Sper să facem o treabă bună şi să ne îndeplinim obiectivele. Pentru o echipă nou-promovată, primul obiectiv ar fi evitarea retrogradării. Dar noi ţintim mai sus. O clasare în primele zece.

Cunosc ambiţia şi dorinţa antrenorilor, jucătorilor şi staff-ului administrativ. Sunt antrenori tineri, care au reuşit o performanţă extraordinară prin promovarea din Liga a II-a. Trebuie felicitaţi toţi. Jucătorii au demonstrat şi ei că au valoare. Au avut adversari puternici şi au reuşit să îi depăşească. Sperăm să avem, împreună, un sezon bun, a declarat Pîrvulescu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel