Fotbal: Cornel Râpă şi Sergiu Hanca, în echipa ideală a etapei a 7-a a campionatului Poloniei

Fotbaliştii români Cornel Râpă şi Sergiu Hanca au fost incluşi în echipa ideală a etapei a 7-a a campionatului Poloniei, în urma prestaţiilor reuşite în tricoul echipei KS Cracovia.

Fundaşul dreapta Râpă a marcat un gol şi a dat o pasă de gol, în timp ce Hanca a contribuit cu centrarea la golul lui Râpă. KS Cracovia s-a impus cu scorul de 2-1 pe terenul echipei Lech Poznan, într-un meci jucat duminică. Oaspeţii au deschis scorul prin Râpă (27), cu o lovitură de cap la centrarea lui Sergiu Hanca.

KS Cracovia şi-a majorat avantajul în urma golului înscris de Pelle van Amersfoort (68), din pasa lui Râpă. Golul de onoare al gazdelor a fost înscris de Pawel Tomczyk (88). Râpă are 2 goluri marcate în 7 partide, iar Hanca a înscris 4 goluri în 2 jocuri. De remarcat în echipa etapei şi prezenţa fundaşului stânga brazilian Guilherme (Jagiellonia Bialystok), care a jucat la Concordia Chiajna, Petrolul şi Steaua.

Echipa etapei a 7-a din Ekstraklasa: Pavels Steinbors (Arka Gdynia) - Cornel Râpă (KS Cracovia), Artur Jedrzejczyk (Legia Varşovia), Blayej Augustyn (Lechia Gdansk), Guilherme (Jagiellonia Bialystok) - Sergiu Hanca (KS Cracovia), Filip Starzynski (Zaglebie Lubin), Marko Vejinovic (Arka Gdynia), Michal Mak (Wisla Cracovia) - Jaroslaw Niezgoda (Legia Varşovia), Pawel Brozek (Wisla Cracovia). Pe primul loc în clasament se află Slask Wroclaw, cu 15 puncte, urmată de Jagiellonia Bialystok, Pogon Szczecin, câte 14 puncte, KS Cracovia, 13 puncte, etc. Hanca a fost inclus şi în echipa ideală a etapei a 4-a. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel