Fotbal: Atletico Madrid a sosit în Israel pentru un amical cu Beitar Ierusalim

Delegaţia echipei de fotbal Atletico Madrid a sosit în Israel, unde va disputa marţi, la Ierusalim, meci amical în compania formaţiei locale Beitar, care va pune capăt sezonului pentru gruparea din capitala Spaniei, au anunţat organizatorii acestei întâlniri, citaţi de agenţia EFE.

Partida, aşteptată cu nerăbdare în Israel şi pentru care s-au vândut aproape toate biletele, va fi ultima în tricoul lui Atletico pentru internaţionalul francez Antoine Griezmann, aflat pe picior de plecare, precum şi pentru căpitanul echipe madrilene, uruguayanul Diego Godin, care a anunţat luna acesta că nu îşi va prelungi contractul cu 'rojiblancos'. Atletico a deplasat în Israel un lot de 23 de jucători, în frunte cu antrenorul Diego Simeone.

Delegaţia madrilenă a fost cazată într-un hotel din Tel Aviv, de unde va pleca marţi către Ierusalim pentru partida cu Beitar, care va avea loc în cursul serii, pe stadionul Teddy. Înaintea meciului, unii dintre jucătorii intenţionează să viziteze o academie de fotbal la Beer Sheva, în sudul ţării, iar alţii se vor deplasa la Haifa, unde se află sediul societăţii Plus500, principalul sponsor al lui Atletico Madrid.

Organizarea meciului de la Ierusalim a fost criticată, însă, de Asociaţia palestiniană de fotbal, care a cerut clubului Atletico să nu dispute jocul respectiv, din cauza politicii israeliene faţă de estul ocupat al Ierusalimului. Preşedintele acestui for, Yibril Rayub, a trimis în urmă câteva zile o scrisoare consilierului delegat al lui Atletico, Miguel Angel Gil Marin, în care îşi exprimă, totodată, 'preocuparea' faţă de faptul că echipa spaniolă, 'una dintre cele mai faimoase, iubite şi respectate în Palestina', va juca la Ierusalim cu Beitar, formaţie 'binecunoscută pentru poziţiile sale rasiste'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel