Fotbal: Antrenorul Mauricio Pochettino vrea să continue cât mai mulţi ani la Tottenham

Antrenorul argentinian Mauricio Pochettino a respins zvonurile privind o eventuală despărţire de Tottenham Hotspur şi speră să continue cât mai mulţi ani la vicecampioana Europei, relatează Reuters.

Deşi s-a calificat în finala Ligii Campionilor din luna iunie şi a ocupat locul 4 în Premier League, Tottenham a pierdut 16 meciuri în noul sezon, culminând cu un eşec neverosimil pe teren propriu contra lui Bayern Munchen (2-7) în grupele Ligii Campionilor.

Înaintea meciului de sâmbătă cu Brighton, Spurs ocupă locul şase la 10 puncte de liderul Liverpool.

Luni eram cel mai bun şi după ziua de marţi cel mai slab, a declarat Pochettino într-o conferinţă de presă. Asta este realitatea când pierzi şi când nu te poţi apăra. În cinci ani şi jumătate, cred că în fiecare conferinţă de presă vorbeam de viitorul meu. Sper că voi petrece încă cinci ani aici, cel puţin. Fotbalul e un joc de care te bucuri, dar când nu câştigi este greu să te mai bucuri pentru că devine o dramă. Nu vrem să creăm o dramă.

Pochettino a adăugat că trebuie să continuăm şi trebuie să fim pregătiţi. E nevoie să arătăm cele mai bune calităţi şi cea mai bună evoluţie, pentru că aşa e concurenţa, nu te aşteaptă. Nu putem merge acasă şi să plângem, să petrecem trei zile închişi în cameră, trebuie să reacţionăm rapid, asta e cheia. Rămânem fideli ideilor noastre şi să fim mai puternici decât înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel