Fotbal: Vincenzo Montella rămâne antrenorul Fiorentinei

Vincenzo Montella rămâne antrenorul echipei de fotbal Fiorentina, contractul său fiind prelungit de noul proprietar al clubului, Rocco Commisso, în ciuda clasării dezamăgitoare din sezonul trecut, a anunţat gruparea italiană, citată de DPA.

'L-am întâlnit pe Vincenzo (...) şi mi-a lăsat o impresie excelentă', a declarat Commisso, ce a cumpărat săptămâna trecută clubul deţinut timp de 17 ani de familia Della Valle

'Era plin de entuziasm şi de dorinţa să înceapă chiar acum munca. Din păcate, evenimentele de la sfârşitul ultimului sezon au fost nefericite din mai multe motive. Multe dintre ele nu au depins de el, fiindcă la un anumit moment jucătorii au început să evolueze cu teamă', a afirmat Commisso într-un comunicat. Montella a fost numit în locul lui Stefano Pioli când mai erau şapte etape de disputat. Echipa a terminat pe locul 16, evitând retrogradarea în ultima etapă. Montella a mai pregătit-o pe Fiorentina între 2012 şi 2015. Gruparea viola nu a precizat detaliile contractului său.

Commisso, un om de afaceri american născut în Italia, deţine clubul de fotbal New York Cosmos şi este preşedinte şi director general al firmei Mediacom Communications. Anul trecut, el a încercat fără succes să devină acţionar majoritar la AC Milan. În această săptămână, el l-a numit director sportiv la Fiorentina pe Daniele Prade, ce a mai ocupat această funcţie între 2012 şi 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel