Fotbal: Mircea Rednic (Dinamo) - Nu îi vreau pe Marc, Ropotan şi Teixeira

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, a afirmat, marţi, că nu are în plan achiziţionarea jucătorilor Andrei Marc şi Adrian Ropotan, de la Concordia Chiajna, şi nici a lui Filipe Teixeira, care va pleca de la FCSB.

'Nu îl vreau nici pe Marc, nici pe Ropotan. Sunt jucători buni, au mai fost la Dinamo, dar nu sunt pe lista mea. Văd că tot apar. Eu am spus că fac eforturi să îl păstrez pe Mandanda şi am văzut că azi a apărut că pleacă. Eu nu o să discut. Sunt discuţii cu unii jucători, nu vor veni mai mult de patru-cinci până pe data de 17, când începem pregătirea, după care vreau să completăm lotul cu 2-3 împrumutaţi. Şi nici nu vor pleca 9 jucători. Mai sunt trei meciuri, se pot întâmpla multe, se pot schimba multe lucruri, depinde foarte mult de evoluţia lor. Eu vreau să plec în Spania cu lotul complet în proporţie de 90%. Iar 10% vreau să aduc jucători sub formă de împrumut, cu calitate, care să facă diferenţa şi să creeze concurenţă în lot.

Cu tot respectul pentru Teixeira, dar nu îmi l-aş dori la Dinamo. L-am avut la Petrolul, e un jucător foarte bun, dar are şi el o vârstă', a declarat Rednic într-o conferinţă de presă. Tehnicianul a menţionat că jucătorii de la echipele care retrogradează au pretenţii foarte mari în momentul în care se pune problema unui transfer la Dinamo.

'Nu sunt scumpi jucătorii de la echipele care retrogradează, dar le creşte cota când e vorba să ajungă la Dinamo. Adică vin de la echipe la care nu au fost plătiţi şi se chinuiesc şi plâng că nu au bani nici de benzină şi când vin la Dinamo le creşte cota', a mai spus Mircea Rednic, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel