Fotbal: Echipa SUA, învinsă acasă de Venezuela, în meci amical

Reprezentativa de fotbal a Statelor Unite a fost învinsă la scor de forfait de Venezuela, 3-0, duminică, la Cincinnati, într-un meci amical, relatează AFP. 

Americanii, care se pregătesc pentru Gold Cup, competiţie pe care o vor găzdui alături de Jamaica şi Costa Rica în perioada 15 iunie - 7 iulie, au suferit al doilea eşec consecutiv pe teren propriu, după 0-1 cu Jamaica, miercuri.

Golurile venezuelenilor, aflaţi la ultimul test înaintea debutului la Copa America, au fost marcate de Jhon Murillo (16), Jefferson Savarino (30) şi Salomon Rondon (36). Selecţionerul american Gregg Berhalter a ales să nu folosească două piese de bază în acest meci, Michael Bradley şi Christian Pulisic, dar l-a introdus la pauză pe atacantul Jozy Altidore (29 ani), care a bifat astfel selecţia cu numărul 111 (41 de goluri), dar prima după 2017.

În mandatul lui Berhalter, echipa nord-americană are un bilanţ de trei victorii, un egal şi două eşecuri. La Gold Cup, campionatul ţărilor din zona CONCACAF (America de Nord, Centrală şi Caraibe), echipa SUA face parte din Grupa D, alături de Guyana, Panama şi Triniad-Tobago. Venezuela va juca în Grupa A la Copa America din Brazilia, împreună cu echipa gazdă, Bolivia şi Peru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel