Formația aleasă de Laurențiu Reghecampf la petrecerea de botez a copilului său

Inquam Photos / Alex Nicodim
Inquam Photos / Alex Nicodim

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina Caciuc, și-au botezat fiul, pe Liam Simeon, iar responsabili cu voia bună sunt cei mai în vogă artiști ai momentului.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat, la Clubul Diplomat, un party grandios, cu ocazia botezului băiețelului pe care îl au împreună. Invitații au fost aleși pe sprânceană, la fel și artiștii care să transforme evenimentul într-unul de neuitat. Și, într-adevăr, fiecare bănuț investit a meritat! Este chef în toată regula, totul fiind organizat în detaliu, conform Cancan.

Spectacolul muzical este asigurat de Marius Mihalache & Band, Robert Band și Fata cu Vioara. Invitații sunt plăcut impresionați de fiecare artist, toată lumea fiind, fără nicio exagerare, în extaz. Laurențiu Reghecampf și iubita lui s-au felicitat, cu siguranță, pentru modul în care au gestionat botezul micuțului Liam Simeon. Au avut ochi la „selecția” celor pe care i-au ales să întrețină atmosfera, lucru pentru care merită felicitați, conform sursei citate.

VEZI ȘI: Meniul de la botezul organizat de Laurențiu Reghecampf și Corina Caciu pentru copilul lor

Petrecerea de botez se desfășoară la Clubul Diplomatic din zona de Nord a Capitalei. Laurențiu Reghecampf nu s-a uitat la bani și a ales unul dintre cele mai selecte localuri din Capitală pentru petrecerea de botez a fiului său, Liam, rodul iubirii dintre el și Corina Caciuc. Petrecerea are la bază un meniu regesc.

Invitații pe care îi va avea Laurențiu Reghecampf la botezul lui Liam Simeon se vor bucura de preparate premiate și arome speciale. Meniul este personalizat, astfel că fiecare persoană are posibilitatea de a alege meniuri à la carte, dar se vor putea bucura și de bufet suedez, dar și de un candy bar special.

Iată meniul petrecerii:

Antreu

-Creveți în crustă panko cu sos de rădăcină de țelină

-Croquette de casa cu brânză și trufe proaspete

-Felii de ton prăjit cu ghimbir murat și ponzu picant

-Terină de foie gras cu crumble de fistic și confit de rață cu dulceață de ceapa roșie

-Salata cu alge

Fel principal

-Biban de mare auriu cu midii la abur, legume sezon și sos de lămâie cu unt

-Filet mignon de vita black angus, carpacio de sparanghel și sos demiglacee

Tort

Invitații se mai pot bucura de băuturi fine cum ar fi șampania Laurent Perrier Brut, Whisky Glenfiddich, Chivas Regal, Vodka Belluga, Gin Bombay Sapphire, Campari, Martini, dar și vinuri pentru toate preferințele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel