Florin Zamfirescu, REVOLTĂ: Războiul puterilor contra popoarelor. Am ajuns la un nivel al PEDEPSELOR pe glob

Foto: Antena 3
Foto: Antena 3

Actorul Florin Zamfirescu și-a spus părerea despre protestele și revolta oamenilor în ceea ce privește restricțiile impuse în lume, împotriva COVID-19.

Proteste violente au avut loc la început de an în Amsterdam și alte multe proteste au avut loc în anul 2021 față de restricțiile impuse împotriva răspândirii pandemiei de COVID-19. 

Actorul Florin Zamfirescu a reacționat și este de părere că imaginile descriu un război al puterilor contra popoarelor și că e un moment de cotitură absolută

"Dacă eu aș fi picat din lună și nu aș cunoaște aceste imagini aș spune că este războiul puterilor contra popoarelor. Popoarele au început să devină mai slabe și ușor de învins de către puterile conducătoare.

Guvernele au ajuns atât de puternice prin tehnologie încât nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută.

Tehnologie poate să fie și prostie pentru că o folosești cum vrei. Socotesc că e un moment de cotitură absolută”, a declarat Florin Zamfirescu în cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3.

Florin Zamfirescu: "Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor"

"Nu mai cred în nicio alegere pentru că nu sunt adevărate. La Uniunea Europeană nu e nimeni ales. Am auzit-o pe o parlamentară româncă vociferând extraordinar de argumentat și nu s-a schimbat nimic. Toate aceste lucruri sunt dictate de undeva de sus, cine vreți, Dumnezeu, sau natura, care pornește cutremure, dar care sunt cumva dirijate cu un scop.

Ne-am înmulțit prea mult pe glob ca număr, cei care își iau sarcina să împuțineze numărul ăsta cred că ei hotărăsc, dar sunt doar instrumente.

Li s-a dat posibilitatea să câștige miliarde. Oamenii, indiferent de nivel, vorbesc prostii. Cred că am ajuns la un nivel pe glob al schimbărilor, al pedepselor", a mai spus actorul.

"Noi nu trăim în pandemie, trăim în psihoză"

La finalul anului 2020, Florin Zamfirescu a vorbit despre cât de afectat este sectorul cultural din cauza pandemiei și a spus că:

"Cu toate măsurile luate de aceşti ageamii, pentru că am impresia că suntem conduși de niște indivizi care au nimerit din greşeală, s-au trezit în mijlocul necazului şi nu ştiu să-l gestioneze, numărul infectărilor creşte. Din cauza măsurilor pe care ni le dictează, oamenii nu mai cred în nimic. Actualii conducători mi se par nişte conducători infantili, nişte tiriplici care se află şi ei în treabă. Dau dispoziţii, se contrazic şi oamenii sunt la mijloc. Teatrele sunt batjocorite, actorii sunt batjocoriţi".

"Tot din cauza celor din vârf oamenii au ajuns să creadă că nu există acest COVID. Vin cu informaţii contradictorii, iar oamenii ajung să creadă că nu există. El există, e ca un căţeluş care merge pe stradă, ca orice gripă, muşcă, zgârie, iar noi ne baricadăm şi punem porţi de metal ca să nu ne muşte căţeluşul. Pe lumea asta oamenii se nasc, trăiesc, dar mai şi mor. Eu tot spun, numărul de morţi este infim faţă de numărul de morţi real dintr-un popor într-un an. Dar acum toţi mor de COVID, dom`ne. Noi nu trăim în pandemie, trăim în psihoză. Parcă am fi copii, preşcolari ţinuţi în lesă. Suntem oameni cu facultăţi, cu minte, cu înţelepciune. De ce ne tratează că pe nişte copii?", a mai spus actorul la acea vreme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel