Fiul fotbalistului Michael Ballack, Emilio, a murit la doar 18 ani

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Fiul de 18 ani al lui Michael Ballack a murit strivit de ATV.

Emilio Ballack, fiul de 18 ani al fostului internațional german Michael Ballack, a murit în primele ore ale zilei de joi, 5 august, după ce a făcut accident cu ATV-ul, în Portugalia. Potrivit Marca, tânărul se afla în vacanță în țara iberică.

Accidentul a avut loc la ora 2 dimineața, ora locală, pe domeniul familiei lui Ballack, Villas do Mar. Locația este la o mică distanță de capitala Lisabona. Televiziunea portugheză a raportat în premieră decesul fiului lui Ballack, după ce pompierii și serviciile de urgență au ajuns la fața locului. Din nefericire, salvatorii n-au putut face nimic pentru a-l ține pe tânăr în viață. Din primele informații, ATV-ul a căzut peste Emilio, strivindu-l.

Cluburile lumii și-au arătat compasiunea

Chelsea, unul dintre cluburile la care a evoluat fotbalistul, a transmis condoleanțe fostului jucător și familiei pentru tragedie. „Toată lumea care este asociată cu Chelsea Football Club este șocată și întristată să afle că Emilio Ballack a murit la vârsta extrem de fragedă de doar 18 ani”, se arată în mesajul de pe Twitter al echipei engleze.

Emilio era unul din cei trei băieți ai lui Ballack, fiind în același timp fiul mijlociu. În 2001 s-a născut băiatul cel mare al fotbalistului, Louis, urmat de Emilio în 2002. La trei ani distanță, s-a născut și mezinul, Jordi.

Ghinion după ghinion pentru fostul internațional german

Fostul mare fotbalist german Michael Ballack a fost operat în 2020 pentru îndepărtarea unei tumori, situată lângă măduva spinării, informează cotidianul Bild. Emblematicul mijlocaş al lui Bayern Munchen, echipă la care a jucat între 2002 şi 2006, Ballack se refăcea vara trecută după această intervenţie chirurgicală. Operaţia a avut loc la puţin timp după ce medicii au descoperit o umflătură. Analizele au arătat că tumoarea este benignă.

Fostul fotbalist, în vârstă de 44 ani, a confirmat pentru Bild că „totul merge bine” în legătură cu sănătatea sa. El şi-a permis chiar o escapadă la Lisabona pentru a urmări parcursul lui Bayern la Final 8 al Ligii Campionilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel