Fiul de 18 ani al lui Kadyrov conduce un club de fotbal după ce a devenit ministru

Ramzan Kadyrov, mercenarul lui Putin, amenință că va ataca Polonia. "În 6 secunde vă vom arăta de ce suntem capabili" / Foto: Captură video Twitter
Ramzan Kadyrov, mercenarul lui Putin, amenință că va ataca Polonia. "În 6 secunde vă vom arăta de ce suntem capabili" / Foto: Captură video Twitter

Akhmat, fiul cel mare al liderului cecen Ramzan Kadyrov, a fost numit Ministrul Sporturilor din Cecenia pe 21 mai și de atunci a devenit șeful clubului de fotbal Akhmat.

Liderul Republicii Cecene, Ramzan Kadyrov, și-a numit fiul cel mare, Akhmat Kadyrov, în vârstă de 18 ani, ministru al Culturii Fizice și Sportului din Republica Cecenă.

„Prieteni! Au fost făcute schimbări de personal în autoritățile municipale și executive ale Republicii Cecene,” a anunțat Kadyrov pe Telegram.

„Astfel, Akhmat Kadyrov a fost numit în funcția de Ministru al Culturii Fizice și Sportului din Republica Cecenă. Isa Ibragimov, care deținea anterior acest post, a fost transferat în funcția de Adjunct al Șefului Administrației Șefului și Guvernului Republicii Cecene,” a adăugat el.

Akhmat a preluat funcția de ministru al afacerilor pentru tineret în februarie și a fost decorat cu Ordinul Kadyrov – numit după bunicul său, primul președinte al Republicii Cecene, Akhmad Kadyrov – în același timp.

„Datorită contribuției lui AKHMAT RAMZANOVICI, munca în domeniul politicii de tineret s-a îmbunătățit semnificativ, iar activitatea de oferire a sprijinului cuprinzător pentru generația tânără a fost consolidată,” se arată în mesajul de felicitare din partea unchiului său, Adam Delimkhanov, care este șeful Gărzii Naționale din filiala cecenă a Rusiei.

După ultima schimbare de personal, postul de ministru al afacerilor pentru tineret este preluat de ginerele lui Ramzan Kadyrov, Ramzan Vismuradov, care este căsătorit cu fiica sa, Tabarik Kadyrova.

Se spune că Ramzan Kadyrov are mai mult de 10 copii, unii dintre ei fiind deja numiți în funcții importante în guvernul cecen.

În noiembrie 2023, Ramzan Kadyrov și-a numit fiul adolescent, Adam Kadyrov, șef al serviciului său de securitate după ce Adam a bătut un prizonier în custodie pentru presupusa ardere a Coranului. Adam a primit și a treia sa distincție de stat pentru „consolidarea valorilor islamice tradiționale” după incident.

Anul acesta, Adam Kadyrov a primit o medalie la competiția UAE SWAT Challenge Special Forces din Dubai, deși nu a participat efectiv la competiții și ulterior a fost numit „curator” al Universității Forțelor Speciale Vladimir Putin.

Aishat Kadyrova, una dintre fiicele lui Kadyrov, ocupă în prezent funcția de vicepremier și ministru al culturii în Cecenia.

În 2016, mijlocul de informare local Kavkaz.Realii a identificat aproape o sută de rude ale lui Kadyrov care au fost numite în funcții oficiale.

Mulți au speculat că Ramzan Kadyrov este în stare de sănătate precară și suferă de necroză pancreatică, considerând că numirile membrilor familiei sale sunt încercări de a asigura controlul asupra enclavei caucaziene.

Cu toate acestea, pe 9 mai, liderul cecen a publicat un videoclip în care se presupune că trage un camion pentru a demonstra puterea sa fizică și a risipi zvonurile legate de sănătatea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel