Film despre asasinarea fondatorului Gucci. S-a deschis arhiva istorică

Premieră la casa de modă Gucci. Arhiva istorică a fost deschisă pentru un film despre asasinarea fondatorului său.

Casa de modă Gucci şi-a deschis arhiva istorică pentru a-l ajuta pe regizorul britanic Ridley Scott să recreeze ţinutele şi accesoriile potrivite pentru noul său film despre asasinarea lui Maurizio Gucci, care a fost asasinat în 1995 la ordinele fostei sale soţii Patrizia Reggiani, cunoscută sub numele de "Văduva Neagră", informează ANSA, scrie Agerpres. 

Atelierul şi-a pus fişierele şi fotografiile la dispoziţia regizorului britanic, deşi Reggiani, care a executat 17 ani de închisoare dintr-o condamnare de 26 de ani pentru asasinarea lui Gucci, s-a opus.

Şi Patrizia Gucci, fiica lui Paolo Gucci, strănepotul fondatorului casei de modă, a declarat că este împotriva deschiderii arhivei.

"Ofensată" de Lady Gaga



Reggiani, care a fost eliberată în urmă cu câţiva ani, a spus că s-a simţit "ofensată" de Lady Gaga, actriţa care o va juca în film, deoarece aceasta nu a venit să îi ceară informaţii cu privire la detalii intime din viaţa şi gândurile ei.

Filmările continuă în prezent în Lombardia, cu Adam Driver în rolul lui Maurizio Gucci şi cu o distribuţie plină de vedete precum Al Pacino, Jared Leto şi Jeremy Irons.

"House of Gucci" este o coproducţie MGM şi Scott Free Productions.

Trei nominalizări la Oscar



Scott, în vârstă de 83 de ani, a fost nominalizat la trei premii Oscar pentru regie, pentru filmele "Thelma & Louise", "Gladiatorul" şi "Elicopter la Pământ!".

"Gladiatorul" a câştigat Premiul Oscar pentru cel mai bun film. În 2015, filmul "Marţianul" a fost nominalizat la aceeaşi categorie.

În 1995, atât Scott, cât şi fratele său Tony, au primit câte un premiu BAFTA pentru o contribuţie britanică remarcabilă adusă cinematografiei. În 2003 a fost înnobilat cu titlul de cavaler pentru serviciile aduse cinematografiei britanice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel