Feng shui: Ce obiecte trebuie să pui pe hol pentru a atrage banii și norocul

Feng shui. Ce obiecte trebuie să pui pe hol pentru a atrage banii și norocul. Sursa foto: freepik.com
Feng shui. Ce obiecte trebuie să pui pe hol pentru a atrage banii și norocul. Sursa foto: freepik.com

Nu este un secret că trebuie să-ți protejezi casa de energiile negative și de oamenii răi.

Prin ușa de la intrare și prin hol intră în casă energiile negative și diverse spirite rele. Prin urmare, este logic să ai grijă de protecția energetică a acestei încăperi. Unele obiecte de interior trebuie plasate corect și te vor ajuta în acest sens. Află ce obiecte trebuie să pui pe hol ca să atragi prosperitatea în casă.

Plante de apartament. Florile au nu doar o funcție estetică, ci și una de protecție. O opțiune excelentă ar fi să plasezi pe hol planta Tradescantia, care poate proteja casa de ochii invidioși, de bârfe și de oaspeți nedoriți. Și ficusul aduce prosperitate și bogăție casei.

Dormitorul Feng shui este romantic și confortabil. Urmează câteva reguli simple pentru a atrage armonia în casă

Oglindă. Acest atribut al interiorului este considerat cu adevărat magic. Oglinda poate atrage succesul și bogăția. Este important însă să nu o plasezi vizavi de ușa de la intrare, deoarece va avea un efect invers și va atrage energiile negative.

Simboluri animale. Nu este un secret pentru nimeni că imaginile cu animale atrag norocul și sperie ghinionul. Experții Feng Shui cred că figurina unui elefant va atrage bogăție, figurina unei broaște țestoase - sănătate și longevitate, iar figurina unui tigru sau leu va proteja casa de spiritele negative și intențiile rele ale oaspeților.

Pune un pahar de sare sub calorifer: toate gospodinele fac asta. Explicația este genială

Fântână decorativă. Din cele mai vechi timpuri, se crede că apa este un semn al bunăstării și prosperității. Prin urmare, o mică fântână pe hol va atrage energiile pozitive. În plus, un astfel de obiect de interior va umezi aerul și va umple casa cu sunete liniștitoare ale apei.

Pietre. Ca și imaginile animalelor, pietrele au proprietăți energetice. De exemplu, piatra ochi de tigru protejează împotriva eșecului, iar ametistul aduce armonie spirituală.

 

Vezi și: Pune orez în colțurile casei: trucul genial care îți va schimba viața 

 

Orezul este un aliment excelent, folosit în bucătăria tuturor popoarelor. Dar, deși este consumat în întreaga lume și adesea folosit în alte scopuri în casă, inclusiv ca odorizant sau absorbant de umiditate, mulți nu știu că această cereală are și o putere energetică imensă.

Asiaticii știu ceva despre asta: orezul este omniprezent în viața lor de zi cu zi. Mai mult decât atât, conform filozofiei chinezești Feng Shui, orezul este un simbol al norocului și al prosperității.

Vrei să profiți de proprietățile „magice” ale orezului? Descoperă cum să atragi vibrațiile bune și să atragi norocul de partea ta datorită acestei practici ancestrale.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel