Femeile din PSD îi cer Mariei Băsescu să-şi convingă soţul să demisioneze

traian-maria-basescu
traian-maria-basescu

Rovana Plumb, preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD, a solicitat Mariei Băsescu să-l determine pe acesta să demisioneze.

„Din punctul meu de vedere, Traian Băsescu nu este un bărbat puternic, pentru că un bărbat care este politician trebuie să facă în aşa fel încât să acţioneze pentru populaţie şi nu să lupte împotriva ei. Fiind femeie, mamă şi soţie mă gândesc că în spatele lui Traian Băsescu, Maria Băsescu ar trebui să aibă un cuvânt de spus şi cred că Maria Băsescu ar trebui să-l determine pe Traian Băsescu să plece. Îi solicit Mariei Băsescu să-l determine pe Traian Băsescu să demisioneze', a spus Rovana Plumb, , conform Agerpres.

De asemenea, Rovana Plumb a declarat că Traian Băsescu ar trebui „să se pensioneze anticipat”.

'Din punctul meu de vedere recomandarea şi solicitarea mea către Traian Băsescu este să găsească o soluţie pe care el a pus-o la cale. El este marinar şi are dreptul să se pensioneze anticipat. Dar cred că Traian Băsescu nu are curaj să se pensioneze anticipat pentru că ştie bine că Guvernul condus de el se comportă umilitor cu pensionarii', a precizat Rovana Plumb.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel