Felix Baumgartner, luat la mișto de Dani Oțil

ht_felix_baumgartner_14_nt_120209_ssh
ht_felix_baumgartner_14_nt_120209_ssh

Paraşutistul Felix Baumgartner, actualul iubit al Mihaelei Rădulescu, şi prezentatorul tv Dani Oţil, fostul partener al divei de la Monte Carlo, se vor întâlni în mai puţin de o lună la un eveniment caritabil.

La maratonul "Wings for life", vedeta de la Antena 1 va alerga mai bine de două ore, iar sportivul austriac va pilota una dintre maşinile care pleacă în cursă.

În emisiunea pe care o prezintă, Dani Oţil nu s-a putut abţine şi joi dimineaţă l-a luat la mişto pe actualul bărbat din viaţa fostei sale iubite.

"Eu o să alerg astăzi două ore de antrenament să văd cât pot, pentru că am înţeles că la eveniment voi alerga un pic mai mult. După ce pornim în maraton, la 30 de minute după noi vor pleca de la linia de start câteva maşini. Am înţeles că domnul Felix Baumgartner este şoferul uneia dintre maşini. Anul acesta, mă va prinde foarte greu la finish. Mă gândesc ce să iau la mine ca să-l servesc pe om? Un vin de Teleorman, pâine şi sare, cred că ar fi ceva, cam tot ce dăm noi străinilor. Mă gândeam să-l iau şi seara cu mine să-l duc la club şi să-i arăt frumuseţile... Haideţi terminaţi cu râsul că vorbim aici de o treabă super interesantă", s-a scuzat Oţil când a văzut ce reacţii a stârnit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel