EXCLUSIV: Citeşte contractul între Adrian Severin şi firma Taylor&Jones. Deputatul este convins că o comisie parlamentară va lămuri situaţia, dacă analizează documentul

severin_adrian
severin_adrian

Eurodeputatul român Adrian Severin ne-a declarat că așteaptă cu încredere orice verificare a PE, întrucât contractul încheiat de el cu firma de consultanță Taylor&Jones respectă legea.

Jurnaliștii de la The Sunday Times au oferit unor parlamentari, printre care și Adrian Severin, contracte de consultanță, ca fiind din partea comapaniei Taylor&Jones Public Affairs. Severin a explicat că  lobby-ul este reglementat în Europa,  ilegal fiind să faci un act procedural contra cost.

Parlamentarul a declarat că nu a depus vreun amendament la PE, rămânând strict în cadrul contractului. El a acționat pentru a le clarifica reprezentanților firmei procedura, le-a precizat fundamentul unor dispoziții și a estimat șansele ca aceste argumente să fie susținute în Parlamentul European, prezentând și soluțiile de fond. Amendamentul vizat  se referea la termenul de restituire a depozitelor bancare.

Prezentăm textul contractului încheiat de Sevein cu ”firma” britanică.

Citeşte şi:

Interviu. Adrian Severin despre Sunday Times: Este o mistificare foarte costisitoare a unui ziar de scandal, antieuropean

Victor Ponta: Vom discuta în BPN despre situaţia lui Adrian Severin

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel