EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie 2018. "Să voteze acum fanii faimoșilor fix invers. Să vezi nenorocire"

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Ionuț, Ștefan și Anca de la Exatlon au fost nominalizați pentru eliminare.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Luni seară, Faimoșii au câștigat proba, prin urmare nu au fost nevoiți să propună persoane pentru eliminare. Războinicii s-au luptat pentru imunitate, aceasta fiind câștigată de Alexandru. Nominalizarea echipei a fost Anca, Alina nominalizându-l pe Ionuț, iar Alexandru pe Ștefan.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Fanii emisiunii și-au exprimat părerile pe rețeaua de socializare Facebook:

Asta-i o strategie bine gândită pentru a o elimina pe Anca din concurs

Deși țin cu Faimoșii ca echipa, momentan... Ștefan și Ionuț sunt printre preferații mei la individual...

Ștefan te ador. Felicitări părinților tăi care te-au educat. Eșți plin de respect maniere și blândețe. Ionuț... te iubesc și pe tine. Ești cel mai bun din echipă cu trup și suflet acolo. Chiar dacă ați fost propuși nu veți ieși. Noi vedem și auzim tot. Locul Ancăi nu e acolo.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Oricâte idei și strategii ar avea în cap, un om normal nu votează așa! Nu își riscă niciodată cei mai buni oameni, ca să scoată pe altul. E vrăjeală...Alinuța a arătat cine e. La Alex mă așteptam, nu e așa mare surpriză. Să voteze acum fanii faimoșilor fix invers, să vezi nenorocire.

Pe bune frate? Nu se poate așa ceva nu e drept. Ionuț și Ștefan consider că sunt cei mai buni din această echipă, dacă ei pleacă se duce echipa războinicii.

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Ăștia care țineți cu faimoșii și propuneți să o votați pe Anca, să plece Ionuț sau Ștefan nu uitați că urmează meciuri internaționale în primul rând Turcii sigur vor să își ia revanșa, apoi vor mai urma. Așa că strategia voastră e una proastă pt meciurile pt România. Aveți puțină minte. Ține-ți în primul rând cu România, iar România e formată din faimoși+războinici!

(w670)

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Toți cei ce comentează că țin cu faimoșii și să voteze Anca, nu mi se pare normal. Eu zic că Ionuț și Ștefan trebuie susținuți chiar dacă ținem cu faimoșii, este un sport și nu ar fi normal ca să plece 2 sportivi care au dovedit că pot face ceva și să rămână Anca. Deci hai Ionuț și Ștefan!!!

[citeste si] 

EXATLON ROMÂNIA ELIMINARE 27 februarie. Rămâneți pe DC News pentru a afla ce concurent va părăsi competiția și se va întoarce în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel