Eveniment destinat persoanelor de vârsta a treia, la Teatrul Nottara

Primăria Municipiului București, prin Centrul pentru Seniori ai Municipiului București, în colaborare cu Teatrul Nottara, a organizat, pe 2 februarie, un eveniment destinat seniorilor din Municipiul București. În Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, a fost prezentat spectacolul Provocări inocente de Maria Lado, în regia lui Ljupcho Gyorgievski. Evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă elegantă, de ținută, iar sala de peste 300 de locuri a fost arhiplină.

”Întâlnirea a avut ca scop promovarea valorilor culturale naționale și dezvoltarea culturală în rândul persoanelor de vârsta a treia din Municipiul București.

Printre activitățile principale ale Centrului, se numără programe și campanii privind adoptarea unui stil de viață echilibrat, activ și sănătos, evenimente având scopul reducerii fenomenului de marginalizare socială a seniorilor, precum art-terapie, meloterapie, jocuri de societate, care să faciliteze comunicarea și relaționarea atât cu persoanele de aceeași vârstă, precum și cu tânăra generație, ateliere de pictură și creație cu bunici și nepoți, sesiuni de discuții pe diverse teme cu profesioniști din domenii variate. De asemenea, Centrul promovează apropierea seniorilor de artele vizuale și literatura națională, într-un cadru recreațional, bazat pe stimă reciprocă.

Evenimentul a deschis seria programelor și proiectelor din calendarul de activități pentru anul 2018 al CS-MB, iar participarea la evenimentul destinat exclusiv seniorilor din Municipiul București a fost gratuită.” a declarat pentru DC News, Silvia Dumitrache.

Este de remarcat perseveranța cu care teatrul Nottara, continuă să desfășoare proiecte pentru societate, similare cu cele specifice  unor civilizații mult mai avansate. Să fie o insulă sau un model și pentru ceilalți ceea ce face instituția sub coordonarea Marinelei Țepuș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel