Eurovision 2014: România s-a calificat în finală

Paula Seling și Ovi au calificat România în finala Eurovision 2014.

Update - 23:57 - România s-a calificat în finala Eurovision 2014, care va avea loc sâmbătă, la Copenhaga. Prestația Paulei Seling și a lui Ovi i-a convins pe membrii juriului și pe telespectatori că România merită un loc între cele 26 de finaliste ale concursului.

----------------

Știrea inițială:

Joi seară se desfășoară cea de-a doua semifinală a concursului Eurovision 2014, reprezentanţii României - Paula Seling şi Ovi - concurând pentru un loc în finala de pe 10 mai, de la Copenhaga.

Cele 10 țări calificate din prima semifinală în ultimul act al competiției din Danemarca sunt: Muntenegru, Ungaria, Rusia, Armenia, Azerbaidjan, San Marino, Ucraina, Suedia, Olanda şi Islanda.

„Repetiţia generală cu notarea juriului a mers bine: partea audio, cea importantă în seara respectivă, a fost cum ne-am dorit. Din păcate, la efecte şi decupaj am avut surprize care ne-au făcut să ne întrebăm de ce nu am fost lăsaţi să aplicăm metoda noastră de la selecţia naţională de proiecţie a hologramei. Sperăm ca şi impactul vizual să fie cel puţin la fel de bun cum ni s-a promis. Trebuie să fie un moment miraculos”, a declarat Paula Seling, cu câteva ore înainte de intrarea în semifinală, conform tvr.ro.

„După 10 luni de muncă intensă, a venit şi ziua în care vom cânta şi prezenta piesa noastră 'Miracle' pe scena din Copenhaga. Suntem pregătiţi, suntem entuziaşti şi gata să arătăm Europei că suntem un duet care are experienţă de scenă şi nu am revenit în competiţia Eurovision de anul acesta doar să mai bifăm o apariţie în acest concurs. Ne dorim chiar să scriem istorie pentru România", a spus și Ovi.

În semifinala a doua au drept de vot doar telespectatorii aflaţi în ţările participante, precum şi cei din Italia, Marea Britanie, Germania.

Concurenții din această seară sunt: Firelight - din Malta, Mei Finegold - din Israel, Carl Espen - din Norvegia, The Shin and Mariko - din Georgia, Donatan & Cleo - din Polonia, Conchita Wurst - din Austria, Vilija Mataciunaite - din Lituania, Softengine - din Finlanda, Can-Linn (featuring Kasey Smith) - din Irlanda, Teo - din Belarus, Tijana - din Macedonia, Sebalter - din Elveţia, Freaky Fortune feat. Risky Kidd - din Grecia, Tinkara Kovac - din Slovenia şi Paula Seling & OVI - din România.

Primele 10 clasate în urma voturilor exprimate de juriul de specialitate şi acordate de public intră în finală. Votarea începe după ultima piesă din concurs şi durează 15 minute. 

Vezi și: Eurovision 2014: Secretul Paulei Seling pentru a ajunge în finală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel