Eurovision 2014: Secretul Paulei Seling pentru a ajunge în finală

paula seling
paula seling

Joi seară, de la ora 21.00, Paula Seling şi Ovi vor urca pe scena Eurovision având numărul 16 şi vor lupta cu artişti din alte țări pentru finala din 10 mai.

Compozitorul piesei care a reprezentat România anul trecut la Eurovision, Cristian Faur, a dezvăluit că Paula Seling crede foarte tare în puterea lui Dumnezeu.

"Când mă pregăteam să-i prezint, prin telefon, lista mea cu cele mai profunde şi frumoase urări de succes pentru Eurovision, Paula m-a oprit şi mi-a spus: «Doar să zici Tatăl Nostru de trei ori pentru noi»", a mărturisit aceasta pe contul său de socializare.

Cea de-a 59-a ediție a Concursului Muzical Eurovision, ce se va desfășura în Copenhaga, Danemarca, este marcată de două premiere, una dintre ele având loc chiar în seara în care România va concura în ultima semifinală a show-ului.

VEZI ȘI: Paula Seling și Ovi, terfeliți în presa internațională

Pentru prima dată în istoria Eurovision, organizatorii show-ului au permis unui reprezentant al Australiei să cânte pe scena celei mai importante competiţii muzicale internaţionale, organizată de European Broadcasting Union (EBU) - cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. Evenimentul va avea loc la pauza ultimei semifinale de pe 8 mai, când va evolua și România.

O altă premieră care va marca ediția din acest an a Eurovision este reprezentată de echipa prezentatorilor. Va fi prima oară când concursul va fi prezentat de un trio format din doi bărbați și o femeie, respectiv Lise Rønne, Nikolaj Koppel și Pilou Asbæk.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel