EXCLUSIV  Eroinele României Mari, destine din linia întâi, volum lansat în Centenar. Mireille Rădoi: Au lucrat 17 istorici

Mihai Ciobanu / 12 sep 2018 / 10:21 Salveaza PDF Comentarii

Mireille-Carmen Rădoi, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, a prezentat publicului, într-un interviu acordat DC News o lucrare nou apărută în Anul Centenar, legată de Eroinele României Mari.

Mireille-Carmen Rădoi, directorul general al Bibliotecii Centrale Universitare Carol I, a prezentat, la DC News, un volum deosebit lansat rencent, cu titlul 'Eroinele României Mari, destine din linia întâi'.

"Este o carte pe care am început să o ‘coc’ în minte anul trecut, în discuţii cu doamna profesor Adina Berciu – cea care a fost coordonatorul ştiinţific al volumului, cu 17 istorici din ţară. Am aplicat, prin Fundaţia Universitară Carol I la Muzeul Naţional al Literaturii Române şi de acolo am obţinut bani. […] Are condiţii grafice deosebite, a fost tipărit şi legat cu foarte mare atenţie şi are un aparat critic de excepţie", a explicat Mireille Rădoi.

Vezi răspunsul complet în video:

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28