EXCLUSIV  Eroii NEVĂZUŢI ai pandemiei. Cui trebuie să îi mulţumim cu adevărat

Când pandemia se va termina, nu trebuie să uităm de cei care ne-au ajutat să ne continuăm viaţa ca şi cum aproape nimic nu s-ar fi schimbat. Deşi cei mai vizibili au fost medicii, nu trebuie să uităm nici de eroii nevăzuţi. 

Eroul este o persoană generoasă, lipsită de egoism, care îi pune mereu pe alţii pe primul loc. Eroul nu vrea să facă istorie, nu îi pasă. De cele mai multe ori, sunt nevăzuţi, neobservaţi. Este cel care îşi face datoria şi nu se opreşte din cauza fricii. Este omul care ar prefera să fie oriunde altundeva, dar continuă să îşi facă conştiincios treaba. 

Încă de la începutul pandemiei, medicii, asistenţii medicali, dar şi profesorii au fost consideraţi eroi. Dar nimeni  nu vorbeşte de oamenii de care ne-am lovit zilnic, care ne-au păstrat normalitatea în vremuri agitate. Vorbim aici de angajaţii din supermarketuri, care au avut grijă să nu ne lipsească nimic chiar şi în perioadele în care nu ieşeam nicăieri şi nu ne vedeam cu nimeni, dar şi despre gunoieri, care s-au îngrijit ca oraşele noastre să nu se transforme în ghene uriaşe. Vorbim de şoferii de autobuz, de taxi, despre curieri, dar şi despre fermierii care au continuat să muncească, în ciuda tuturor problemelor. 

Aceştia nu au fost nicăieri recunoscuţi ca eroi, dar asta nu înseamnă că nu şi-au asumat riscuri la fel de mari. Merită să fie apreciaţi mai mult! Şi tuturor, le mulţumim! 

*acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel