Elina Svitolina, abandon în ”optimile” de la Australian Open: Este foarte trist. Ca și cum cineva m-ar fi împușcat în spate

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Elina Svitolina, revenită în circuit la câteva luni de la naștere, a fost nevoită să abandoneze în meciul din ”optimile” Australian Open.

Ucrainianca Elina Svitolina (29 de ani, locul 23 WTA) a fost nevoită să abandoneze turneul de Grand Slam de la Australian Open, în faza optimilor de finală, după ce a acuzat dureri crunte la nivelul spatelului, după numai trei gameuri disputate cu cehoaica Linda Noskova (19 ani, locul 50 WTA), care a făcut un joc de senzație împotriva liderului mondial, poloneza Iga Swaitek.

”Am simțit ca un spasm, deși nu știu exact ce este, dar a fost o durere ca și cum m-a înjunghiat cineva. Nu am putut face nimic, mi-am simțit spatele blocat complet.

Este foarte trist, desigur, dar asta este. Am jucat deja acest turneu de multe ori, suntem în optimi, este normal să simți rigiditate într-o parte a corpului, nu este nimic special.

Cu toate acestea, nu am mai simțit niciodată o durere atât de puternică precum aceasta. Am avut câteva probleme la spate, de-a lungul timpului, dar niciuna ca aceasta. Senzația este ca și cum cineva m-ar fi împușcat în spate.

Sper că totul se va rezolva pe termen scurt, dar nu știu, să sperăm că este doar un spasm. Sper să mă întorc la antrenament într-o săptămână. Chiar sper să nu am ceva serios, acum simt ca spatele meu este complet blocat, mă doare foarte tare, chiar şi când merg mă doare. Nu mă pot mișca dintr-o parte în alta, totul este foarte ciudat”, a dezvăluit Elina Svitolina la conferința de presă de după meciul abandonat.

Care sunt meciurile din sferturile de finală

Sferturile de finală ale turneului de la Melbourne are programate meciurile dintre Marta Kostyuk (Ucraina, locul 37 WTA) și Coco Gauff (SUA, locul 4 WTA) și Barbora Kjcikiva (Cehia, locul 11 WTA) - Aryna Sabalenka (Belarus, locul 2 WTA), meciurile urmând să aibă loc în această noapte și marți dimineață, respectiv Anna Kalinskaya (Rusia, locul 75 WTA) - Qinwen Zheng (China, locul 15 WTA) și Linda Noskova (Cehia, locul 50 WTA) - Dayana Yastremska (Ucraina, locul 93 WTA).

Citește și: Simona Halep revine pe teren, la Sports Festival. Se anunță un meci de excepție împotriva perechii Andre Agassi și Steffi Graf

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel