Elena Udrea, despre nominalizarea lui MRU în funcția de director al SIE

Elena Udrea a comentat, vineri, în faţa secţiei de Poliţie, unde s-a prezentat în conformitate cu procedura controlului judiciar, situaţia tensionată de pe scena politică, generată de nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcția de director al SIE.

Elena Udrea a opinat că "actuala putere politică" este formată din cuplul Klaus Iohannis - Gabriel Oprea.

"MRU a fost şi propunerea preşedintelui Traian Băsescu pentru SIE. Este o propunere politică, aşa a considerat actuala putere formată din Klaus Iohannis şi premierul interimar", a spus Elena Udrea.

Fostul ministru consideră că desemnarea lui MRU reprezintă un test şi pentru PSD, care trebuie să demonstreze că este în continuare cel mai important partid, chiar dacă social-democrații sunt, în opinia sa, "panicaţi" din cauza absenţei liderului Victor Ponta.

"PSD trebuie să dea un test, să arate că mai este partidul care guvernează şi să arate că mai este principalul partid din România. Dar cu şeful partidului în Turcia, nu ştiu dacă mai este. Când îţi pleacă şeful partidului în Turcia şi nu se mai întoarce, cred că ceilalţi membri sunt panicaţi", a mai declarat Elena Udrea.

Vezi și: Șerban Nicolae, detalii de culise din PSD după nominalizarea lui MRU la SIE! Ce urmează în Parlament - Exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel