Urmărește emisiunea live


Editura Rao anunță lansarea a trei noi volume

Editura RAO anunță lansarea a trei noi volume. 

Materia întunecată, de Blake Crouch

Ești fericit cu viața ta? Acestea sunt ultimele cuvinte pe care Jason Dessen le aude înainte ca omul cu mască să îl lase inconştient. Când se trezeşte, descoperă că se află într-un pat mobil, înconjurat de străini purtând costume de protecţie. Un bărbat pe care Jason nu l-a mai întâlnit niciodată îi zâmbeşte, spunându-i: „Bine ai revenit, prietene!" În lumea în care se trezeşte, viaţa lui Jason nu mai este însă cea pe care o ştia. Soţia sa nu mai este soţia sa. Fiul său pare să nu se fi născut vreodată. Iar Jason nu mai este un profesor obişnuit de fizică al unui colegiu din Chicago, ci un geniu remarcabil ale cărui realizări par... imposibile. Teoria sa cuantică cu privire la existenţa mai multor lumi pare să se fi transpus într-o tehnologie complexă pentru transferul interdimensional. Cu un efect exploziv la nivel internațional, Materia întunecată are tot potențialul să devină thrillerul sezonului. Scris de Blake Crouch, autorul a peste douăsprezece bestselleruri, printre care și renumita serie ecranizată Wayward Pines, volumul vine cu o poveste plină de suspans, spectaculoasă și cu un final greu de prevăzut. Acțiune, dinamism și răsturnări inedite de situație sunt principalele atribute ale cărții care a reușit să-i surprindă chiar și pe unii dintre cei mai cunoscuți scriitori de thrillere din lume. Nu lipsește însă nici povestea de dragoste, care îi emoționează chiar și pe cei mai sceptici dintre cititori. În prezent, autorul lucrează la scenariul Materia întunecată pentru Sony. 

Taina președintelui, de Steve Berry

Unul dintre cei mai premiați autori la nivel internațional, Steve Berry, lovește din nou. Nimic nu este ceea ce pare. Volumul îl aduce din nou în prim-plan pe deja celebrul Cotton Malone, care renunţă încă o dată la liniştea anticariatului pe care îl conduce şi se pune în slujba Americii. Fostul agent al Departamentului de Justiţie îşi riscă viaţa, libertatea, dar şi iubirea pentru a afla un secret tulburător despre Abraham Lincoln. Acţiunea îl poartă pe cititor din Danemarca în Austria şi Statele Unite, într-un permanent joc al prezentului cu trecutul. 

De-a lungul carierei, Steve Berry a fost recompensat cu numeroase premii internaționale, printre care: Royden B. Davis Distinguished Author Award; Barnes & Noble Writers for Writers Award (2013), Anne Frank Human Writes Award (2013); Silver Bullet (2013), acordat de International Thriller Writers. În 2010, romanul Moștenirea templierilor a fost inclus în topul NPR „Cele mai bune 100 de thrillere ale tuturor timpurilor“. 

Iată câteva dintre aprecierile la adresa noului volum scris de Steve Berry: „Cărţile lui Steve Berry sunt din ce în ce mai bune.“ The Huffington Post

„Combinația perfectă de istorie şi acțiune...“ Crimespree Magazine 

Tot la Editura RAO, mai puteți găsi alte 5 volume ale lui Steve Berry: Conexiunea Alexandria, Enigma reginei, Trădare la Veneția, Tezaurul Împăratului, Afacerea Columb.

 

Un spion printre prieteni, Kim Philby și marea trădare, de Ben Macintyre

O carte fabuloasă, care a produs o impresie extrem de puternică la nivel internațional. Volumul ne spune povestea celui mai remarcabil spion al timpurilor moderne prin prisma prieteniei. „A început ca un studiu despre prietenie şi s-a încheiat ca o condamnare." The Spectator

Despre Kim Philby s-au scris foarte multe, dar acest volum nu este o nouă biografie a lui. Este, mai degrabă, o încercare de a descrie un anumit tip de prietenie care a jucat un rol important în istorie. Dat fiind că dosarele MI6, CIA şi KGB rămân secrete, multe materiale-sursă sunt secundare, iar spionii au un talent deosebit de a-şi aminti trecutul în mod eronat, protagoniştii din această poveste fiind toți vinovați, într-o anumită măsură, de distorsionarea propriilor poveşti. Multe dintre „datele" din cazul lui Philby fac încă subiectul unor dispute aprinse, iar teoriile, conspirative, şi nu numai, abundă.

Ben Macintyre este ziarist pentru The Times din Londra şi autorul mai multor romane printre care se numără: Double Cross, Operation Mincemeat, Agent Zigzag, The Napoleon of Crime şi Forgotten Fatherland. El este, de asemenea, autorul unor documentare prezentate la postul BBC.

„Macintyre a produs mai mult decât o poveste despre spionaj. El a scris o poveste despre cel mai complex subiect posibil... prietenia. Când am devorat această carte a trebuit să îmi reamintesc că nu e vorba despre un roman. Era de parcă aş fi citit o poveste de Graham Greene, Ian Fleming sau John Le Carré." Walter Isaacson, New York Times

„Superbă... O poveste impresionantă." Book Review „Macintyre face aici ce ştie mai bine – spune o poveste a naibii de bună. Un spion printre prieteni este o carte care nu poate fi lăsată uşor din mână, fiind cea mai antrenantă lectură din ultimul timp." Malcolm Gladwell, The New Yorker

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel