Echipa lui Ionuţ Radu, prima victorie după multe înfrângeri. Debut perfect pentru Thiago Motta

Genoa, echipa la care evoluează portarul român Ionuț Radu, și care a fost preluată recent de antrenorul Thiago Motta, a obținut victoria, sâmbătă, pe teren propriu, contra celor de la Brescia, în etapa a noua din Serie A, scor 3-1.

La primul meci pe banca celor de la Genoa, Motta a decis să îl păstreze printre titulari pe Ionuț Radu. Portarul român a încasat un gol de generic, în minutul 34. Sandro Tonali a executat o lovitură liberă din poziție laterală care l-a depășit pe internațional și a intrat în poartă, Brescia trecând în avantaj, scor 1-0, scrie Mediafax. 

După pauză, Motta s-a arătat foarte inspirat în ceea ce privește schimbările. Toți cei trei jucători care au intrat în repriza secundă au reșit să înscrie. Agudelo (66'), Kouame (75') și Pandev (79') au dus scorul la 3-1 pentru Genoa, care nu mai câștigase din etapa a doua.

În urma acestui rezultat, Genoa a ieșit din zona retrogradării, aflându-se pe locul 17, cu opt puncte. În următoarea etapă, echipa lui Thiago Motta și Ionuț Radu va întâlni campioana Juventus, la Torino.

De partea cealaltă, Brescia a căzut pe locul retrogradabil, 18, cu șapte puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel