Drama sfâșietoare a unei atlete. A rămas paralizată, după un antrenament cu tatăl ei

La doar 21 de ani, o atletă cu un potențial uriaș, care s-a clasat pe locul patru la Campionatele Mondiale pentru juniori, în 2012, și în 2014 a stabilit un record al Austriei la săritura cu prăjina (4,45 metri), trece printr-un episod dramatic.

Soarta Kirei Grunberg a luat o întorsătură dureroasă, într-o secundă. Totul, sub ochii tatălui ei.Antrenată de tatăl ei, Kira Grunberg a căzut în cap şi în gât, joi, la un antrenament la Innsbruck.

A fost transportată la o clinică locală şi supusă unei intervenţii care a durat mai multe ore. Verdictul medicilor a fost crunt: Kira Grunberg a rămas paraplegică, ceea ce se traduce în paralizia membrelor inferioare.

"După ce a suferit un accident la antrenament, Kira Grunberg, deţinătoarea recordului la săritura cu prăjina, a fost adus la spital unde s-a descoperit că are o fisură la coloana vertebrală. A fost descoperită paraplegia. Din această cauză, a fost operată de urgenţă pentru a evita evoluţia situaţiei. Pacienta e la terapie intensivă şi vom vedea în următoarele săptămîni care e calea de urmat. Momentan, e exclus să-şi mai continue cariera sportivă. Familia şi echipa Kirei mulţumesc tuturor celor care le-au trimis mesaje de susţinere în aceste ore dificile", a fost comunicatul medicilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel