DOLIU în lumea sportului. A MURIT la 27 de ani. Era campioană mondială

Este doliu în lumea sportului. O campioană mondială a murit la doar 27 de ani.

Olandeza Lara van Ruijven, campioană mondială la patinaj viteză pe pistă scurtă (short-track), a încetat din viaţă la doar 27 de ani, a anunţat Federaţia olandeză de specialitate (KNSB), citată de agenţia Reuters.

Sportiva suferea de o maladie auto-imună, care i-a provocat mai multe hemoragii interne, în special la creier. Ea era internată din 25 iunie la secţia de terapie intensivă a spitalului din Perpignan (Franţa), după ce a început să se simtă rău în timpul unui antrenament.

A stat în comă artificială



Van Ruijven a fost plasată în comă artificială şi, în ciuda mai multor intervenţii chirurgicale, starea sa de sănătate a continuat să se deterioreze.

"În ultimele zile au apărut noi complicaţii, care păreau iniţial să fie sub controlul medicilor. Însă, vestea rea a venit vineri dimineaţă, recuperarea sa nemaifiind posibilă. Lara a murit în cursul serii, în prezenţa apropiaţilor săi", a precizat KNSB într-un comunicat.

Medaliată cu bronz la ştafetă 3.000 m cu ocazia Jocurilor Olimpice ediţia 2018 de la PyeongChang, Lara van Ruijven a devenit anul trecut, la Sofia, prima olandeză care a cucerit un titlu mondial feminin în proba de 500 m.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel