Doi italieni au supravieţuit unei alunecări de teren după ce au fost treziţi din somn de pisicile lor

Un cuplu italian a supravieţuit unei alunecări de teren care le-a înghiţit casa după ce a fost trezit din somn de pisicile lor, ceea ce le-a dat timp să fugă, a informat miercuri presa italiană, citată de APP.

'Soţia mea s-a sculat pentru că Simba şi Mose, pisicile noastre, au făcut zgomot şi ne-au trezit', a declarat Claudio Piana pentru ziarul Il Secolo XIX, după ce furtuni violente au lovit nordul Italiei, soldându-se cu un moartea unui şofer de taxi şi forţând mai multe zeci de persoane să îşi părăsească locuinţele.

'Soţia mea şi-a dat seama că se jucau cu o bucată de tencuială care tocmai căzuse de pe tavan. Apoi am văzut că apar fisuri în pereţi', a povestit el. Piana şi soţia sa, Sabrina Pellegrini, s-au dus la culcare luni seară, în casa lor din Campo Ligure, în timp ce ploile abundente care s-au abătut asupra Liguriei au dus la ieşirea din matcă a râurilor, au distrus un pod şi au provocat alunecări de teren. Una dintre aceste alunecări de teren a deteriorat fundaţia casei, însă cei doi nu şi-au dat seama, a relatat publicaţia.

Când au văzut fisurile apărute în pereţi, Piana şi soţia sa s-au repezit la maşină, însă s-au trezit prinşi într-o mare de noroi, fiind în cele din urmă salvaţi de pompieri. Ulterior, ei au fost sunaţi de fratele bărbatului, care i-a anunţat că locuinţa lor s-a prăbuşit. Un videoclip postat pe site-ul ziarului menţionat arată casa de două etaje redusă la o grămadă de moloz, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel