Divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf, o glumă. Impresara și fiul ei, primele reacții: Este strigător la cer

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Anamaria Prodan și fiul său au reacționat după anunțul lui Laurențiu Reghecampf despre divorț.

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf și după ce acesta ar fi anunțat că au pus stop căsniciei. 

Anamaria Prodan a declarat pentru playssport.ro că a luat masa cu soțul ei și cu fiul lor și că nu se pune problema de divorț. În interviul impresarei a intervenit și fiul său, Reghe Junior. 

"Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți", a declarat Anamaria Prodan.

Reghe Junior, intervenție în controversa divorțului părinților

La 12 ani, fiul impresarei Anamaria Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf a intervenit în discuția mamei sale. 

"Nu înțeleg de ce unii oameni din presă încearcă mereu să îmi denigreze părinții. Așa ceva este strigător la cer. Mami și tati sunt bine, suntem toți la masă și mergem peste tot împreună", a declarat copilul. 

Anunțul lui Laurențiu Reghecampf

Reacțiile celor doi vine după ce, astăzi, într-un articol al Fanatik, Laurențiu Reghecampf ar fi spus că divorțează de Anamaria Prodan.

"Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Andreea Tonciu îi dă de GOL pe Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: Exclus, sunt un cuplu solid

Reacția vedei vine în contextul în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt nașii Andreei Tonciu și al soțului său, Daniel Niculescu, iar cei patru sunt în relații foarte apropiate, lucru care o face pe Andreea Tonciu să nu creadă spusele nașului său. 

"Exclus, nu cred că se pune problema unui divorț, nu îi văd divorțând. Am fost săptămâna trecută la ei, nu pot să cred așa ceva, mai ales că ei se iubeau enorm. Nu cred că se va destrăma familia lor.

Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună", a declarat Andreea Tonciu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel