Urmărește emisiunea live



Din culisele nunţii lui Borcea. Majoritatea invitaților au plecat la volanul propriilor autoturisme după o noapte de chef, fără ca Poliția să intervină - VIDEO

nuntaculise_10828600
nuntaculise_10828600

Cu toţii ne-am întrebat ce vor avea nuntaşii în farfurii şi în pahare de vreme ce meniul a costat chiar 600 de euro. Cu siguranţă nu potârnichi umplute cu limbi de elefant, a spus, râzând, Dan Matei Aghaton, un prieten vechi al lui Cristi Borcea, prezent şi el la nuntă. Brigitte Sfăt, iubita lui Ilie Năstase a dezvăluit meniul de lux de la petrecere.

"Maşina am trimis-o cu şoferul, că stricam imaginea... Am ajuns la antreu, era o chestie pe care nu am reuşit să o identific, brânză franţuzească... E abia începutul, vin berbecuţi, purceluşi de lapte. Nu sunt potârnichi cu limbi de elefant", spune Dan Matei Aghaton.

Cât despre cadoul adus mirilor, Agathon a preferat să rămână un mister: "Eu am venit ţanţoş cu un cadou, dar nu spun. Un cadou fumos de nuntă."

Nunta, spune el, s-a dorit a fi una deosebită, "pentru că prima a fost normală".

"E toată lumea şi din fotbal, şi din politică", a povestit, la Realitatea TV, Ilie Năstase.

"Amândouă sunt la apogeu, nunta miresei lui Albert şi nunta Alinei... Mâncarea - am gustat din primele două feluri, au ales un meniu asemănător, de cea mai bună calitate. E un meniu foarte scump. Am mâncat homar, icre de manciuria, cea mai bună şampanie", completează iubita sa, Brigitte Sfăt pentru Realitatea TV.

Totuși, un fapt pune multe semne de întrebare după terminarea petrecerii. Majoritatea participanților la nunta lui Borcea au plecat la volanul cu propriilor autoturisme, inclusiv nașul, Gigi Becali. La câtâ șampanie și băuturi fine au curs în noaptea nunții este greu de crezut că invitații nu au gustat măcar  câte puțin.

În aceste condiții, Poliția ce are de spus?

Citeşte şi:

Alina Vidican, rochie de 20.000 de euro, adusă cu avionul privat de la Beirut

Ce spune gura lumii despre nunta lui Borcea – VIDEO

Vezi aici cât a încasat bucătarul care a creat festinul culinar de la nunta lui Borcea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel