Dieta lui Dumnezeu. Slăbești 10 kilograme în 40 de zile

„Dieta lui Dumnezeu”, inspirată de Biblie, te ajută să dai jos zece kilograme în 40 de zile.

Este vorba despre un regim alimentar apărut în SUA. Nutriționistul Jordan Rubin, autorul cărții „Maker's Diet" („Dieta Creatorului") susține că cei care devin adepți ai acestei diete pot slabi până la zece kilograme în cele 40 de zile cât durează regimul.

Dieta lui Dumnezeu sau Dieta Biblică, cum mai este denumită, se bazează pe patru piloni de sănătate: fizică, spirituală, mentală și emoțională. Planul de alimentaţie include carne roşie, carbohidraţi şi unele grăsimi saturate. Este foarte important ca toate alimentele să fie consumate în starea lor naturală: neprelucrate, nerafinate şi netratate cu pesticide. Și carbohidrații din paste, pâine și zahăr trebuie evitați. Sunt acceptați numai carbohidrații din surse naturale: fructe, miere și lapte.  

Pentru alcătuirea programului de slăbire, Rubin s-a inspirat din Vechiul Testament. Adepții dietei nu treubie să mănânce când sunt furioși, supărați sau speriați, pentru că emoțiile negative blochează digestia și afectează sistemul imunitar.  

Ce să mănânci

Dieta recomandă alimentele bogate în fibre, precum broccoli, conopidă, fructe de pădure, struguri, seminţe, nuci, anumite cereale sau legume, dar şi grăsimile naturale, inclusiv cele care se găsesc în peşte şi grăsimile saturate din unt, brânzeturi sau lapte.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel