DEZASTRU pentru echipele britanice care vor transmisiuni pay-per-view. Cifre extrem de slabe

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cifrele statistice de după primele două etape „pay-per-view” de Premier League arată foarte rău pentru televiziunile care vor să profite de acest tip de conținut pe viitor.

Conform The Sun, doar o medie de 39.000 de britanici pe meci au plătit 15 lire pentru a urmări partidele favoriților lor la televizor, după 10 meciuri care au funcționat cu acest sistem. Niciuna dintre partide nu a reușit să atragă mai mult de 100.000 de plătitori, o audiență care este dezamăgitoare pentru meciurile de fotbal din Regatul Unit.

Implementat din 17 octombrie din cauza pandemiei Covid-19, sistemul pay-per-view nu i-a impresionat pe britanici. Doar două meciuri au fost vizionate de mai mult de 70.000 de persoane, în timp ce trei dintre confruntări au avut mai puțin de 10.000 de spectatori plătitori. Chiar dacă media este cu puțin mai mare decât media de participare din ultimul sezon fără Covid-19 de Premier League, audiențele normale în Marea Britanie pentru meciuri se învârt în jurul milioanelor de urmăritori, cu vârfuri de 4-5 milioane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel