Destinul Cabanei Leaota. Lider ALDE: Să nu ne oprim aici!

Irina Constantin / 18 iul 2018 / 17:15 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

O dezbatere cheie a avut loc la Runcu, județul Dâmbovița. 

Dezbaterea a avut tema ”Cabana Leaota – E voie la turism!”. Asociația "OM PE MUNTE" a obținut o concesie din partea proprietarului S.C. WILDLAND S.R.L, reprezentat de domnul Christoph Promberger, în calitate de administrator și director executiv al Fundației Conservation Carpathia.

În perioada 16 iulie 2018 – 31 august 2018 Asociația "OM PE MUNTE" are voie să intre pe proprietatea S.C. WILDLAND S.R.L pentru a desfășura o activitate de salubrizare a cabanei.

Cabana Leaota, destin

Totodată s-a primit acordul pentru a face o evaluare în vederea executării unor reparații de consolidare și conservare a construcției. În baza raportului întocmit de specialiști se va întocmi un plan general pentru salvarea Cabanei Leaota.

Viziunea pe termen lung a Asociației "OM PE MUNTE" este aceea de a transforma Cabana Leaota într-o destinație eco-turistică, acolo unde cultura locală și tradițiile se împletesc armonios cu sălbăticia locului.

”Mă bucur că împreună am reusit să rupem barierele și să găsim soluții în ceea ce privește destinul Cabanei Leaota. Am observat, în timpul acestei întâlniri, determinare și dorință de implicare. De aceea, fac un apel public către participanți, reprezentanți ai autorităților locale și județene, precum și oameni de afaceri: să nu ne oprim aici!” declară președinte ALDE Dâmbovița, Ionel Petre. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24