Desfundă scurgerea din baie cu un cuier pentru haine: în două minute, problema va fi eliminată

Desfundă scurgerea din baie cu un cuier pentru haine, în două minute, problema va fi eliminată. Sursa foto: freepik.com
Desfundă scurgerea din baie cu un cuier pentru haine, în două minute, problema va fi eliminată. Sursa foto: freepik.com

Dacă scurgerea din baie s-a înfundat și nu ai unealta potrivită pentru a scoate dopul format, nu trebuie să apelezi, imediat, un instalator. 

Soluția salvatoare e chiar în dulapul cu haine. Cu un simplu obiect poți desfunda scurgerea. Există multe modalități de a desfunda o scurgere, dar nu este întotdeauna ușor să stabilești care este cea mai eficientă. Cu toate acestea, cu un simplu cuier pentru haine poți să-ți iei rămas bun de la scurgerile înfundate.  

Cum să folosiți un cuier pentru a vă desfunda canalele de scurgere?

Pe lângă faptul că este o tehnică ieftină, utilizarea cuierului poate da rezultate satisfăcătoare în câteva minute. Pentru a utiliza tehnica eficient și în siguranță, urmează acești pași.

Mai întâi, ai nevoie de un cuier de metal. Desfă cuierul astfel încât să obții o tijă cu cârlig. Acesta va fi folosit pentru a îndepărta resturile, părul și orice blochează scurgerea. Apoi glisează tija metalică în interiorul canalului de scurgere și trageți ușor dopul format.

Ai grijă să-l scoți cu atenție din scurgere și să-l arunci într-un recipient pe care l-ai pus în apropiere. În cele din urmă, toarnă apă fierbinte în canalul de scurgere pentru a-l curăța.

Cu acest truc veți spăla geamurile doar de 2 ori pe an: sticla va fi curată și fără dungi

Această soluție nu este singura eficientă. Există și alte modalități de a vă elibera scurgerea.

Înainte de a suna un instalator, poți încerca întotdeauna câteva metode sigure și naturale care funcționează.

Lichid de spălat vase pentru scurgerile de la duș și toaletă. Să începem cu cea mai blândă metodă. Deoarece săpunul de vase poate lubrifia canalele de scurgere și descompune reziduurile, este o metodă excelentă pentru curățarea scurgerilor de la duș și toaletă. Pentru utilizare, toarnă un pahar cu lichid de spălat în scurgerea de la duș sau toaletă, urmat de apă clocotită. Pentru a facilita procesul, poți folosi o ventuză.

Curăță tigaia arsă cu pastă de dinți. Un sfat de la gospodinele inventive

Coca-cola pentru a desfunda canalele de scurgere. Această băutură răcoritoare este renumită pentru capacitatea sa de a desfunda țevile  și chiar de a curăța toaletele datorită acidului pe care îl conține. Pentru a folosi această metodă, toarnă o sticlă de 2 litri de Coca Cola în canalul de scurgere înfundat și lasă-o să stea timp de o oră. Atunci va trebui doar să torni apă fierbinte pentru a curăța totul.

Desfundă scurgerile cu bicarbonat de sodiu și oțet alb. Bicarbonatul de sodiu și oțetul sunt folosite pentru curățarea suprafețelor din casă. Combinația de oțet și bicarbonat poate elimina și blocajele din scurgerea băii.

Mai întâi, se toarnă apă clocotită în țeavă și se lasă să stea câteva minute. După aceea, pune o jumătate de pahar de bicarbonat de sodiu în interiorul conductei înfundate, urmat de un pahar cu apă fierbinte. Lasă pudra să acționeze asupra  blocajului  apoi toarnă un pahar de oțet alb.

Lasă oțetul să stea o oră. Cel mai bine este să lași produsul să stea cât mai mult posibil. În cele din urmă, toarnă apă fierbinte pentru a îndepărta reziduurile.

Dacă apa încă nu se scurge așa cum ar trebui, cel mai bine este să apelați la un specialist în instalații sanitare. Aceste metode pot fi adesea suficiente pentru a curăța scurgerile înfundate, așa că nu ezita să le folosești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel