Curăță tigaia arsă cu pastă de dinți. Un sfat de la gospodinele inventive

Curăță tigaia arsă cu pastă de dinți. Un sfat de la gospodinele inventive. Sursa foto: freepik.com
Curăță tigaia arsă cu pastă de dinți. Un sfat de la gospodinele inventive. Sursa foto: freepik.com

Funinginea învechită de pe tigaie și grăsimea sunt, de obicei, îndepărtate cu produse chimice de uz casnic.

Cu toate acestea, multe gospodine optează pentru produse de curățare mai blânde. Prin urmare, unele gospodine curăță vasele de grăsime și  funingine arsă cu ajutorul pastei de dinți.

Pasta de dinți va servi ca un abraziv foarte blând. Substanțele de curățare incluse în compoziția sa pot face față și funinginii vechi, spun gospodinele, care au încercat trucul.

Pune acest produs în cutia cu tacâmuri de argint: lingurile și furculițele nu se vor păta niciodată

Pentru asta vei avea nevoie de:

pastă de dinţi;

burete moale;

apă caldă.

Aplica pasta de dinți uniform pe toată suprafața tigăii. Freacă bine cu un burete. Lasă tigaia timp de 3 ore, dacă timpul vă permite. Dar cel mai bine ar fi să o lași peste noapte.

La final, pune tigaia sub robinet, pornește apa caldă și îndepărtează funinginea și grăsimea un burete moale. După aceea, spală din nou tigaia cu apă fierbinte și cu orice detergent de vase.

Cum se face o lumânare dintr-un cartof! Arde 7 ore și nu costă nimic

Cu ajutorul pastei de dinți, poți nu doar că ai grijă de igiena orală, ci și să rezolvi unele probleme casnice. Stoarce puțină pasta de mentă în formele pentru gheață și pune-le în congelator. Rezultatul este un instrument excelent pentru spălarea tocătorului. 

În același timp, poți scăpa, cu ușurință, de mirosul puternic de pește, carne sau ceapă de pe mâni sau blatul de lucru. Este suficient să freci suprafața contaminată cu pastă de dinți congelată. Rămășițele unui astfel de cub pot fi puse înapoi la congelator.

De ce trebuie să pui un burete pentru vase în cuptorul cu microunde: secretul gospodinelor cu experiență

Mai există încă o opțiune pentru utilizarea pastei de dinți din congelator. După cum susțin gospodinele cu experiență, cu un astfel cu cub de pastă de dinți înghețată poți albi talpa pantofilor sport.

 

Redă robinetului strălucirea de odinioară. Trucul pe care îl știu doar instalatorii

Robinetele cromate ne încântă întotdeauna cu strălucirea lor. În timp, însă, robinetul cromat din baie își pierde frumusețea de odinioară. Prin urmare, gospodinele sunt în căutarea soluțiilor cu ajutorul cărora pot reda strălucirea unui robinet cromat. O soluție bună ar fi restaurarea produselor cromate, folosind tehnici și metode testate în timp.

Pentru o curățare de înaltă calitate, puteți contacta specialiști, care vă vor ajuta la refacerea acoperirii instalațiilor sanitare din casă. Cu toate acestea, puteți folosi trucuri care vă vor ajuta să faceți față acestei sarcini în câteva minute.

Fă acest lucru plantelor de interior și le vei vedea înflorind magic

Unul dintre cele mai eficiente mijloace de a reda strălucirea robinetelor este o soluție de apă și săpun.Calitatea și calitatea săpunului nu contează,  dar este importantă concentrația lui în apă. Cu cât mai mult săpun veți pune în soluție, cu atât mai rapid și mai ușor veți rezolva problema.

Pentru acest lucru, cel mai bine este să folosiți săpun de rufe, care trebuie dat prin răzătoare și dizolvat în apă caldă. Proporțiile nu sunt fixe: puneți mai mult săpun, deoarece nu veți greși.

Elimină mirosul neplăcut din dulapurile de bucătărie în câteva minute: este foarte simplu

O altă modalitate este să folosiți cretă, pastă de dinți și amoniac. Amestecați cretă zdrobită cu pastă de dinți și amoniac pentru a obține o pastă. Aplicați pasta pe robinet și, după 10 minute, frecați cu un burete. După o astfel de curățare, chiar și cel mai murdar robinet va străluci.

Păstrați robinetele uscate! Această metodă, considerată cea mai bună, va păstra aspectul produsului cromat. În plus, puteți acoperi robinetele cu un strat subțire de ceară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel