Derby County şi-a concediat căpitanul în urma unei "abateri grave"

Clubul englez de fotbal Derby County l-a concediat pe căpitanul Richard Keogh, la mai bine de o lună după ce a fost implicat într-un accident rutier care a dus la arestarea a doi dintre coechipierii săi, pentru conducere în stare de ebrietate, informează Reuters.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul de ligă secundă a precizat că a decis să "pună capăt cu efect imediat contractului lui Keogh pentru o abatere gravă".

"Aşa cum a spus încă de la început, clubul nu va tolera niciunui jucător sau membru al staff-ului să se comporte într-o manieră care îi pune pe ei înşişi, pe colegii lor şi pe membrii publicului larg unui risc de accidentare sau mai grav, ori care lezează imaginea clubului", a explicat Derby County.

În vârstă de 33 ani, Richard Keogh a suferit o gravă accidentare la genunchi în urma accidentului produs pe 24 septembrie, în urma căruia colegii săi Tom Lawrence şi Mason Bennett au fost condamnaţi pentru conducere în stare de ebrietate. Căpitanul lui Derby County, indisponibil pentru restul sezonului, are la dispoziţie două săptămâni pentru a face apel împotriva rezilierii contractului său.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel