EXCLUSIV  Delta Dunării își așteaptă vizitatorii. Oferta turistică și plaja cu cel mai fin nisip de pe litoral: Am putea să facem clepsidre cu acest nisip

Delta Dunării a început să fie preferată ca destinație de vacanță de tot mai mulți turiști. Oferta este una pentru toate buzunarele, iar oportunitățile deltei nu contenesc să-i surprindă pe vizitatori.

Aflat în apropierea vărsării brațului omonim în Marea Neagră, orașul Sulina aduce o serie de oportunități care nu mai pot fi găsite în alt loc din Deltă. În plus, numărul mare de lucruri care pot fi făcute în oraș, de la o plimbare cu barca pe canalele limitrofe, la vizitarea cimitirului multi-etnic sau vizitarea plajei cu cel mai fin nisip de pe litoralul românesc nu-ți lasă timp nici măcar să te gândești că te-ai putea plictisi.

Dragoș Ioniță, proprietarul pensiunii Perla din Sulina, a vorbit, într-un interviu exclusiv pentru DC News, despre ce înseamnă acest oraș pentru Delta Dunării, care sunt avantajele pe care le poți avea atunci când alegi să mergi la Sulina și care e oferta turistică a unității de cazare pe care o conduce:

„Sulina oferă deltă, Dunăre, Marea Neagră, istorie, multiculturalitate și o bucătărie fabuloasă. Chiar dacă geografic nu reprezintă inima deltei, ținând cont că îți oferă cam tot ce ai nevoie, putem spune că, într-un mod simbolic, este inima deltei.

În sezonul de vârf, ca și pe litoral, mulți turiști vin pentru mare, care îți oferă niște condiții foarte bune, poți sta relaxat pe nisipul fabulos de fin...am putea să facem și clepsidre cu nisipul de pe plaja Sulina.

Această plajă îți oferă zone de confort, nu este aglomerată și permite un mediu ideal pentru părinții care vin cu copii. Cei mici pot fi lăsați să se bălăcească pentru că, pentru a ajunge la apă de un metru adâncime, trebuie să înaintezi ceva distanță, aproximativ 100 de metri, iar astfel poți să te bucuri și tu, ca părinte, de privilegiile mării, cu o minimă supraveghere“, a precizat Dragoș Ioniță.

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Legendele Deltei Dunării. Sacrificiul care a generat creșterea stejarului îngenuncheat de la Caraorman / galerie FOTO

Teama de război?

Dragoș Ioniță a explicat și de ce românii nu trebuie să se teamă de războiul din Ucraina, Sulina fiind la aproximativ 40 de kilometri de Insula Șerpilor:

„În Sulina nu se întâmplă nimic din cauza războiului din Ucraina. Conflictul este la distanță foarte mare de Sulina și, chiar dacă, poate, pentru unii există o doză de disconfort, vă spun sincer că noi suntem aici, familia îmi e aici și suntem relaxați, ne vedem de treabă, primim turiști și cred că lumea a început să înțeleagă faptul că aici nu se întâmplă nimic, zona fiind foarte sigură“, a precizat proprietarul de la Perla.

CITEȘTE ȘI    -    EXCLUSIV  Localitatea din Deltă care începe să înflorească: Oamenii au înțeles că suntem o echipă. Totul este în memoria lui Ivan Patzaichin

Oferta turistică

„Noi mergem pe pachet cazare cu demipensiune. Demipensiunea cuantificată este undeva la 100 de lei de persoană pe zi. Pentru perioada de full season, o cameră este undeva la 290 de lei pe noapte, iar adunat cu demipensiunea pentru două persoane ar fi undeva la 490 de lei. Turistul se bucură de un mic dejun bufet suedez, iar ca și opțiuni pentru cină, zilnic avem două variante de pește, două variante de carne și o variantă vegan. Turiștii nu sunt constrânși.

Căutăm să împăcăm pe toată lumea. Majoritatea produselor sunt specifice locului și în fiecare seară avem una dintre variantele de meniu produse proprii ale pensiunii. “, a spus, pentru DC News, Dragoș Ioniță, proprietarul pensiunii Perla din Sulina.

Menționăm că, pe lângă pensiunea lui Dragoș Ioniță, în Sulina există numeroase alte variante de cazare, multe dintre acestea la prețuri mai scăzute, accesibile tuturor buzunarelor, iar o vacanță în acest loc îți poate aduce o experiență pe care cu siguranță nu o vei uita pentru tot restul vieții.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel